Δυσάρεστα Νέα για τον Μικρούλη με τον Τεράστιο όγκο στον Εγκέφαλο: Δείτε γιατί ΔΕΝ θα κάνει εγχείρηση και θα Εξοργιστείτε! - Fanpage

Δυσάρεστα Νέα για τον Μικρούλη με τον Τεράστιο όγκο στον Εγκέφαλο: Δείτε γιατί ΔΕΝ θα κάνει εγχείρηση και θα Εξοργιστείτε!

Ένα αγοράκι 23 μηνών διαγνώστηκε με καρκίνο εννιά μήνες πριν μετά από βιοψία στο νοσοκομείο Srinakarin στην Ταϊλάνδη.

Ο Khondej έχει κάνει από τότε μια σειρά χημειοθεραπειών και οι χειρούργοι θέλουν να τον εγχειρήσουν για να αφαιρέσουν μέρος του εγκεφάλου, των ζυγωματικών και του σαγονιού του.
Αλλά η οικογένεια του, παρά το επίπονο πρήξιμο που έχει στο κεφάλι του, δεν δίνει συγκατάθεση για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, γιατί ελπίζουν ότι η εναλλακτική ιατρική θα βρει θεραπεία.

61

Μιλώντας για την απόφαση της, η μητέρα του παιδιού δήλωσε: «Δεν θέλουμε ο γιος μας να περάσει από επίπονες διαδικασίες. Έχει ήδη υποφέρει αρκετά.»

Ισχυρίζεται συγκεκριμένα ότι έχει ήδη κάνει 7 συνεδρίες ενδοφλέβιας χημειοθεραπείας, αλλά ο καρκίνος δεν εξαλείφθηκε.

Στο μεταξύ, η θεία του αγοριού πρόσθεσε εκ μέρους της οικογένειας: «Θέλουμε πραγματικά να προσπαθήσει να μας βοηθήσει ο κόσμος. Με την βοήθεια όλων ίσως μπορέσουμε να βρούμε μια εναλλακτική θεραπεία που θα οδηγήσει στην επιτυχία.»

Η περίπτωση του αγοριού ήρθε στην επιφάνεια αμέσως μετά από μια παρόμοια περίπτωση στην Βραζιλία.

Στις αρχές του έτους, η 3χρονη Melyssa Delgado Braga είχε ένα από τα μεγαλύτερα μυξώματα που έχουν καταγραφεί – ζύγιζε περίπου 2,5 κιλά.

Οι γιατροί περιέγραψαν το καλοήθη όγκο σαν ένα ακόμα κεφάλι κολλημένο στο σαγόνι της.

62

63

Είχε εκτοπίσει την γλώσσα της σε σημείο που δεν μπορούσε να φάει και να καταπιεί, με αποτέλεσμα να είναι υποσιτισμένη.

Οι χειρούργοι στο Sao Paulo προειδοποίησαν ότι υπήρχε πιθανότητα να πεθάνει, γιατί η θεραπεία ίσως ήταν υπερβολική για το αδύναμο ανοσοποιητικό της σύστημα.

Αλλά χάρη σε μια καμπάνια στο Facebook ενημερώθηκαν οι γιατροί του Louisiana State University (LSU) και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.

64

Αφαίρεσαν όλο τον όγκο σε μια επέμβαση 8 ωρών τον Δεκέμβριο. Το κορίτσι κατάφερε να φάει, να μιλήσει και να γελάσει για πρώτη φορά στην ζωή της.

Η 21χρονη μητέρα της, Carol, είπε: «Θέλαμε απελπισμένα να σώσουμε την ζωή της κόρης μας. Οι χειρούργοι στην Βραζιλία μας είπαν ότι η Melyssa μας θα πέθαινε, επειδή η θεραπεία που ήθελαν να της κάνουν ίσως να ήταν υπερβολική για το ανοσοποιητικό της σύστημα. Μας είπαν ότι η μόνη της ελπίδα για επιβίωση θα ήταν να αναζητήσουμε βοήθεια στις ΗΠΑ. Ξέραμε ότι το κόστος θα ήταν τεράστιο, γι’αυτό ξεκινήσαμε μια καμπάνια ώστε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής.»

65

66

Αφήστε το σχόλιο σας: