Δύο γυναίκες ερωτεύτηκαν και θέλησαν να υιοθετήσουν το δικό τους παιδί. Όμως δεν έψαχναν για ένα συνηθισμένο παιδί... - Fanpage

Δύο γυναίκες ερωτεύτηκαν και θέλησαν να υιοθετήσουν το δικό τους παιδί. Όμως δεν έψαχναν για ένα συνηθισμένο παιδί…

Στον Καναδά, η νοσοκόμα Holly Graham και η πυροσβέστης Alex Dudley γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Όταν παντρεύτηκαν, το αχώριστο ζευγάρι είχε μία κάπως ασυνήθιστη ευχή. 

13

Ήθελαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι – αλλά όχι ένα συνηθισμένο. Ήθελαν να υιοθετήσουν ένα παιδί με σύνδρομο Down. Είχαν όμως καλό λόγο που το ήθελαν αυτό. Όταν η Holly ήταν μικρή, ήταν κολλητή με ένα κοριτσάκι που είχε σύνδρομο Down. Η φιλία της αυτή της είχε κάνει πολύ εντύπωση και έπαιξε ρόλο στην απόφασή της να θέλει παιδιά.

Το 2013, η Holly και η Alex αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες υιοθεσίας. Επειδή δεν ήθελαν να ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα, το ζευγάρι ήξερε πως ίσως χρειαζόταν να περιμένει πολύ καιρό.

Loving our beach day 🙂 #greatslavelake #hotwife #lesbo #summer #mylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly (@downwithjax) στις

Έκαναν τα χαρτιά τους στον Καναδά αλλά είδαν ότι μόλις δύο παιδιά με σύνδρομο Down είχαν υιοθετηθεί τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτό τις ώθησε να απευθυνθούν σε ένα ιδιωτικό πρακτορείο. Ενώ περίμεναν μία πιο γρήγορη απάντηση, είχαν περάσει μήνες και το άγχος τους συνεχώς μεγάλωνε.

Winston reading over his mommas shoulder #scottie #scottishterrier #lgbt #puppylove Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly (@downwithjax) στις

Αλλά τελικά το πρακτορείο τους τηλεφώνησε ενώ ήταν σε διακοπές. Η Holly θυμάται ακόμα το τηλεφώνημα…

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είχε έρθει η ώρα τους. Επέστρεψαν στον Καναδά και πήγαν να συναντήσουν την βιολογική μητέρα. Στο ταξίδι τους, είχαν αρκετές αμφιβολίες για το αν ήταν έτοιμες ή όχι. Μόλις όμως είδαν τον μελλοντικό γιο τους για πρώτη φορά, όλα άλλαξαν.

14

«Ήταν η πιο έντονη εμπειρία της ζωής μου.»

Welcome to the family little Jaxson. We are so in love with this little man already!!! #downsyndromeadoption #downsyndrome #downsyndromeawareness #adoptipn #iwillfloodyourIG #newlife #ourbaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly (@downwithjax) στις

«… Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, Jaxson! Σε είχαμε ερωτευτεί πριν σε δούμε.» Η αγάπη τους σίγουρα θα βοηθήσει το μικρό αγόρι να έχει ένα καλό ξεκίνημα στη ζωή. Πολλά παιδιά με σύνδρομο Down γεννιούνται υπό αντίξοες συνθήκες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνουν επεμβάσεις από την αρχή της ζωής τους, όπως και στην περίπτωση του Jaxson που είχε πρόβλημα στην καρδιά του. 

My poor guy in the ‘baby smasher’ for yet another chest X-ray. #downwithjax #downsyndrome #downsyndromeadoption #avsd #adoption #heartsurgery #chestxray #DI #nothappy #recovery #babysmasher Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly (@downwithjax) στις

Αλλά αυτό δεν πτόησε το ζευγάρι, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο μεταξύ, η ιδιαίτερη αυτή οικογένεια έχει επιστρέψει στη φυσιολογική της ζωή και ο Jaxson μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Πλέον πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα.

Το ζευγάρι σίγουρα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να έχει ο γιος τους ένα λαμπρό μέλλον.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: