Είδε αυτό το νεογέννητο μωρό έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση όμως είναι... - Fanpage

Είδε αυτό το νεογέννητο μωρό έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Το πιο σοκαριστικό στην υπόθεση όμως είναι…

H αστυνομία της Arizona ερευνά την υπόθεση ενός νεογέννητου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε καρότσι σούπερ μάρκετ στο πάρκινγκ του καταστήματος. Το μωρό βρέθηκε στο πάρκινγκ του Food City στο Tempe της Arizona γύρω στις 8 το βράδυ στις 4 Ιουνίου.

Η αστυνομία του Tempe αναφέρει ότι ένας περαστικός παρατήρησε το μωρό σε ένα σακίδιο πλάτης μέσα σε ένα καρότσι και πήγε να το πει στον διευθυντή του καταστήματος. Ο διευθυντής κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Το κοριτσάκι φέρεται να ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα μέσα στο σακίδιο.Το νεογέννητο μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία λέει ότι το μωρό φαίνεται να είχε γεννηθεί την ίδια μέρα, αφού είχε ακόμη μέρος του ομφάλιου λώρου πάνω του. «Ξέρουμε ότι το μωρό εγκαταλείφθηκε, αλλά πίσω από κάθε πράξη, υπάρχει και μια ιστορία», είπε η αστυνομικός Lily Duran. «Θέλουμε να μάθουμε αυτή την ιστορία, γιατί δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες πίσω από αυτό.»

93

Το μωρό βρέθηκε μόλις 15 μέτρα μακριά από πυροσβεστικό σταθμό. «Είμαστε εκνευρισμένοι, γιατί το μόνο που έπρεπε να κάνει όποιος άφησε το μωρό ήταν να περπατήσει 15 μέτρα μέχρι τον πυροσβεστικό σταθμό και να αφήσει το μωρό χωρίς ερωτήσεις. Θα το είχαμε φροντίσει», είπε ο Paul Nies, βοηθός επικεφαλής του τοπικού πυροσβεστικού σώματος.

Η μητρική εταιρία του Food City, Basha’s Family of Stores, δήλωσε για το περιστατικό:

«Πρόκειται για τραγική κατάσταση, αλλά είμαστε ευγνώμονες που το μωρό βρέθηκε υγιές. Όλοι όσοι εμπλέκονται έδρασαν γρήγορα και έβαλαν προτεραιότητα τις ανάγκες του μωρού. Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών μας και των οικογενειών τους. Το ζήτημα ερευνάται αυτή την στιγμή από την αστυνομία του Tempe.»

Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν την άποψη τους για το περιστατικό:

«Τα σκληρά σχόλια με ξαφνιάζουν. Θα μπορούσε να είναι μια φοβισμένη έφηβη. Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Υποθέτω ότι η μητέρα (ή όποιος άφησε το μωρό) ήθελε να βρεθεί και να είναι εντάξει. Η μητέρα χρειάζεται θεραπεία ώστε να είναι εντάξει. Μπορεί να πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και να φοβάται ότι θα κάνει κακό στο μωρό ή να κακοποιείται. Υπάρχουν πολλά σενάρια. Ευχαριστώ τον Θεό που το μωρό βρέθηκε και είναι ασφαλές.»

Credit: americanow.com

Αφήστε το σχόλιο σας: