Είπε στην 14χρονη ανιψιά της να προσέχει την Μπέμπα όσο θα λείπει απ'το σπίτι. Λίγο μετά, της στέλνει το πιο Σοκαριστικό μήνυμα! - Fanpage

Είπε στην 14χρονη ανιψιά της να προσέχει την Μπέμπα όσο θα λείπει απ’το σπίτι. Λίγο μετά, της στέλνει το πιο Σοκαριστικό μήνυμα!

Η 14χρονη Savannah Jones πρόσφατα έκανε babysitting την 4χρονη ανιψιά της Zoyee στο σπίτι τους στο Montclair, στην Καλιφόρνια. Ξαφνικά, κάποιος άρχισε να χτυπάει την εξώπορτα. Η Savannah δεν άνοιξε την πόρτα. 

Όταν το χτύπημα έγινε πιο επίμονο, η Savannah ήσυχα κοίταξε από το ματάκι και είδε ένα μυστηριώδη, άγνωστο άντρα να στέκεται στην εξώπορτα.

Τότε η Savannah έδρασε γρήγορα. Πήρε στην αγκαλιά της την μικρή Zoyee και κρύφτηκαν στο μπάνιο χωρίς να κάνουν φασαρία.

Η Savannah έστειλε μηνύματα στη μητέρα της Maria από το μπάνιο και της είπε τι συνέβαινε. Όσο ήταν στο τηλέφωνο με την πανικοβλημένη μητέρα της, άκουσε ένα τρομακτικό θόρυβο.

Ο άντρας έσπασε την εξώπορτα και μπήκε μέσα στο σπίτι. Η Savannah είπε στη μητέρα της ότι ένιωθε τρομοκρατημένη ότι ο εισβολέας θα τις άκουγε. Αλλά το μόνο που την απασχολούσε ήταν η ασφάλεια της μικρής Zoyee.

Μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο τρομοκρατημένη και αβοήθητη θα ένιωσε η μητέρα της λαμβάνοντας τα μηνύματα της κόρης της σε ένα τέτοιο περιστατικό. 

https://youtu.be/LHCHXI4CsEk

Αφήστε το σχόλιο σας: