"Γεννήθηκε με Παραμορφωμένο Κεφάλι και οι Συμμαθητές του τον Αποκαλούν Εξωγήινο." - Η εξομολόγηση μιας Μητέρας που Συγκλόνισε τον Πλανήτη - Fanpage

«Γεννήθηκε με Παραμορφωμένο Κεφάλι και οι Συμμαθητές του τον Αποκαλούν Εξωγήινο.» – Η εξομολόγηση μιας Μητέρας που Συγκλόνισε τον Πλανήτη

Μία συγκλονισμένη μητέρα αποκαλύπτει πως ο τετράχρονος γιος της συχνά γίνεται θύμα bullying από άλλα παιδιά εξαιτίας της «εξωγήινης» εμφάνισής του, που οφείλεται σε μια πάθηση. 

Ο Nate Williams, από το Μεγάλο Βασίλειο, γεννήθηκε με αφύσικο σχήμα κεφαλιού, αλλά οι γιατροί ακόμα δεν έχουν καταλήξει στην ακριβή αιτία.

Το παιδί όχι μόνο έχει υποανάπτυκτο σχήμα κεφαλιού, αλλά υποφέρει από καταρράκτη και έχει αναπνευστικές δυσκολίες.

Όλα αυτά προκαλούν τα πειράγματα των άλλων παιδιών στο σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες, όπου πηγαίνει το αγόρι, σύμφωνα με την 45χρονη μητέρα του Jo Williams.

Οι ειδικοί δεν γνωρίζουν πόσο ακόμα θα ζήσει, και έτσι η οικογένειά του εστιάζει να του δημιουργήσουν όσο περισσότερες αναμνήσεις γίνεται.

1

2

Η μητέρα του αναφέρει: «Κάποια παιδιά τον έχουν αποκαλέσει εξωγήινο, αλλά οι δάσκαλοι τους μίλησαν ότι διαφέρει από τα άλλα παιδιά. Δε μπορεί να περπατήσει μόνος του, να τρέξει ή να σκαρφαλώσει σαν τα άλλα αγοράκια, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί. Δε γνωρίζουμε τη διάγνωση του Nate, και έτσι θέλουμε να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες εμπειρίες και αναμνήσεις μαζί του, για να ζήσει όσα περισσότερα πράγματα είναι δυνατόν. Είναι ένα χαρούμενο παιδί, με σπουδαίο χαρακτήρα και ποτέ δεν παραπονιέται.»

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, στην 20η εβδομάδας κύησης, η Williams ανακάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της θα ήταν δύσκολη. Οι γιατροί παρατήρησαν ότι το κεφάλι του Nate δεν ήταν φυσιολογικό και έκαναν περαιτέρω εξετάσεις για γενετικά σύνδρομα.

3

4

Επίσης ανακάλυψαν ότι είχε μια μικρή τρύπα στη καρδιά του. Στους γονείς δόθηκε η επιλογή να τερματίσουν την εγκυμοσύνη, εξαιτίας της σοβαρότητας του κακοσχηματισμένου κεφαλιού, αλλά η μητέρα και ο σύντροφός της αρνήθηκαν.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε το σύνδρομο Klinefelter, μία σπάνια γενετική διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει στο άτομο να παράγει λιγότερη τεστοστερόνη από το φυσιολογικό.

Δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του, αλλά θα είχε μαθησιακές δυσκολίες και θα χρειαζόταν ενέσεις τεστοστερόνης πριν την εφηβεία.

Στις 34 εβδομάδες κύησης, η μητέρα νοσηλεύτηκε όταν οι γιατροί ανακάλυψαν ότι δεν είχε αρκετό αμνιακό υγρό, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του εμβρύου.

Μετά τη γέννησή του, το μωρό μπήκε σε θερμοκοιτίδα και οι γιατροί ανακάλυψαν προβλήματα στην όρασή του και είχε αναπνευστικές δυσκολίες, γεγονός που σήμαινε ότι έπρεπε συνεχώς να δέχεται οξυγόνο.

Η οικογένεια τώρα προσπαθεί να πάει κρουαζιέρα το αγοράκι στα Κανάρια Νησιά για να ζήσει εμπειρίες, όπως όλα τα φυσιολογικά παιδιά της ηλικίας του.

5

6

 

7

8

9

10

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: