Εξομολόγηση-ΣΟΚ: Ο 11χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ ένα 4χρονο αγοράκι, αποκαλύπτει γιατί το έκανε - Fanpage

Εξομολόγηση-ΣΟΚ: Ο 11χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ ένα 4χρονο αγοράκι, αποκαλύπτει γιατί το έκανε

Κάτι δεν πάει καλά στη κοινωνία μας όταν 11χρονα παιδιά σκοτώνουν άλλα μικρότερα παιδιά. Γιατί ένας 11χρονος να έχει τόσο οργή ή έλλειψη ελέγχουν που θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει έναν συνάνθρωπό του; Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη το 2015 στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο 11χρονος είχε ήδη ιστορικό απόπειρας στραγγαλισμού άλλων παιδιών. 

1

Το 11χρονο αγόρι είχε θεαθεί να κουβαλάει νεκρά ζώα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ίδιο αγόρι στραγγάλισε ένα 4χρονο αγόρι μέχρι θανάτου.

2

Η αστυνομία ανάκρινε τον 11χρονο για τον λόγο που έκανε μια τέτοια ειδεχθή πράξη και η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι είχε αναστατωθεί επειδή η μητέρα του δεν είχε αρκετά χρήματα για να του αγοράσει δώρα για τα γενέθλιά του.

3

Πάνω στο θυμό του, στραγγάλισε τον 4χρονο Brayden Anthony Trahern. Ο Brayden και ο 11χρονος ζούσαν με τις μητέρες τους στο ίδιο τροχόσπιτο.

4

Η μητέρα του Brayden έχει αναγνωριστεί ως η 23χρονη Kyra Trahern. Η μητέρα του 11χρονου είναι η Vanessa Jones. Ο Brayden βρέθηκε από έναν άντρα επισκέπτη το ίδιο πρωινό.

5

Μετά τον εντοπισμό του Brayden, ο άντρας προσπάθησε να κάνει καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στο παιδί και κάλεσε ασθενοφόρο. Η αστυνομία βρήκε ύποπτους μώλωπες γύρω από τον λαιμό του Brayden.

6

Το 11χρονο αγόρι αντιμετωπίζει κατηγορίες σωματικής κακοποίησης ανηλίκου και ανθρωποκτονίας.

7

Η κοινωνική πρόνοια της Φλόριντα ανέφερε ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε προβλήματα με φυλάκιση, παρενοχλήσεις, ξυλοδαρμούς, έλλειψη στέγης και πορνεία.

8

Έπειτα από 6 μήνες εγκλεισμού σε σωφρονιστικό και ψυχιατρικό ίδρυμα ανηλίκων, το 11χρονο επέστρεψε στη μητέρα του.

Credit: Relayhero

Αφήστε το σχόλιο σας: