Ζήλευε παθολογικά τον Σύζυγό της και νόμιζε ότι την Κερατώνει. Αυτό που του έκανε όμως, Σόκαρε Γιατρούς και Αστυνομικούς - Fanpage

Ζήλευε παθολογικά τον Σύζυγό της και νόμιζε ότι την Κερατώνει. Αυτό που του έκανε όμως, Σόκαρε Γιατρούς και Αστυνομικούς

Μια ζηλιάρα σύζυγος συνελήφθη όταν έκοψε το μόριο του άντρα της ένα ψαλίδι. Η 32χρονη Liezel Betitta, είχε πειστεί ότι ο σύζυγός της είχε διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την γυναίκα οικογενειακού φίλου, στη πόλη Iloilo στις Φιλιππίνες.

Ο άντρας είχε βγει με φίλους μετά τη δουλειά και αποκοιμήθηκε σε φιλικό σπίτι, πριν μπει σε έξαλλη κατάσταση η γυναίκα του και τον βρει.

Ξύπνησε σφαδάζοντας από τους πόνους, όταν η Liezel έπιασε το μόριό του και το έκοψε περίπου 5 εκατοστά από την βάση του. Το περιστατικό συνέβη στις 10:30 μ.μ. στις 22 Απριλίου.

Η σύζυγος έφυγε αμέσως από το μέρος και αργότερα συνελήφθη. Δήλωσε αμετανόητη για την πράξη της.

Η ίδια δήλωσε: «Δεν μετανιώνω που το έκοψα. Είναι η τιμωρία του επειδή είναι άπιστος. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις επιπτώσεις της πράξης μου. Βαρέθηκα να με κερατώνει. Είχε μια νέα φιλενάδα τελευταία.»

Οι φίλοι του συζύγου τον βοήθησαν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Οι φίλοι του δήλωσαν στην αστυνομία ότι το ζευγάρι, που έχουν μαζί 11χρονα δίδυμα και μια κόρη 8 ετών, μάλωνε συχνά.

Ο άντρας μεταφέρθηκε αργότερα σε άλλο νοσοκομείο, όπου χειρουργοί προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να επανακολλήσουν χειρουργικά το μόριο.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι δεν ήταν δυνατό να γίνει επανακόλληση καθώς οι ιστοί είχαν καταστραφεί.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό και η σύζυγος έχει προφυλακιστεί.

DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: