Ζυγίζει 245 Κιλά αλλά παρά τις προειδοποιήσεις των Γιατρών θέλει να Παχύνει κι άλλο. Ο Λόγος; Θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Ζυγίζει 245 Κιλά αλλά παρά τις προειδοποιήσεις των Γιατρών θέλει να Παχύνει κι άλλο. Ο Λόγος; Θα σας Σοκάρει!

Μία άρρωστα παχύσαρκη γυναίκα που ζυγίζει 245 κιλά λέει πως αγνοεί τις προειδοποιήσεις των γιατρών γιατί θέλει να έχει τους μεγαλύτερους γοφούς του κόσμου.

23

Η Bobbi-Jo Westley, από το York της Pennsylvania, πλέον έχει 2,41 μ. περιφέρεια και ελπίζει να ξεπεράσει το ρεκόρ των 2,51 μ. που έχει η Mikel Ruffinelli από το 2013.

24

Η προσπάθειά της υποστηρίζεται πολύ από θαυμαστές της, για τους οποίους ποζάρει γυμνή και παρόλο που παραδέχεται πως φοβάται τον θάνατο. λέει πως είναι κάτι που πρέπει να κάνει.

Η Bobbi, που ζει με τον άντρα της, είπε: ‘Οι γοφοί μου είναι αυτό που με κάνουν ξεχωριστή. Όταν κατάλαβα πως υπήρχαν άντρες στους οποίους άρεσε το σχήμα μου, ξαφνιάστηκα.’

Η Bobbi-Jo ποζάρει τακτικά για άντρες που λατρεύουν το σώμα της μέσω διαδικτύου και βγάζει περίπου $2,000 την ώρα. Κάποιοι της ζητάνε ακόμα και να την παντρευτούν.

25

Ωστόσο, δέχεται πολύ συχνά και αρνητικά σχόλια. Παρόλο που το σώμα της έχει γίνει η ζωή της, το βάρος της 42χρονης την έχει καθηλώσει στο κρεβάτι.

Δεν μπορεί να κάνει πολλές καθημερινές δουλειές και κουράζεται πολύ εύκολα… Πρόσφατα, την επισκέφτηκε μία διατροφολόγος, η Nadia Sharifi, η ιδιοκτήτρια της MyTrimLine Weight Loss and Wellness Centers, που δεν πείστηκε από την εξήγησή της.

Της είπε πως ο τρόπος ζωής της είναι μία ωρολογιακή βόμβα και πως πρέπει να ξεκινήσει να τρώει υγιεινά αλλιώς θα πεθάνει πολύ νωρίς.

26

Παρά τις προειδοποιήσεις της όμως, η Bobbi-Jo λέει πως έχει ένα όνειρο και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να το πετύχει.

Είπε: ‘Ανησυχώ για την υγεία μου μερικές φορές – ξέρω πως δεν κάνω υγιεινή ζωή. Καταλαβαίνω πως θέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω.’

Οι σκέψεις σας; 

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: