Ζύγιζε 300 Κιλά και οι Γιατροί του έλεγαν ότι θα Πεθάνει πριν κλείσει τα 30. Τη Μέρα του Γάμου του όμως, διέψευσε τους Πάντες! - Fanpage

Ζύγιζε 300 Κιλά και οι Γιατροί του έλεγαν ότι θα Πεθάνει πριν κλείσει τα 30. Τη Μέρα του Γάμου του όμως, διέψευσε τους Πάντες!

Ο 32χρονος Ronnie Brower από τη Συρακούζη της Νέας Υόρκης ζύγιζε 300 κιλά το 2013. Η νοσηρή του παχυσαρκία και ο τρόπος ζωής του τον οδήγησαν να χάσει τη δουλειά του και δύσκολα μπορούσε να φύγει από το σπίτι. «Ήμουν σε κατάθλιψη, εθισμένος στα χάπια και στο αλκοόλ, τρώγοντας 10 διπλά cheeseburgers ή δύο μεγάλες πίτσες κάθε φορά», δήλωσε ο Ronnie. Το σημείο καμπής του ήταν όταν ο γιατρός του είπε ότι θα πεθάνει προτού φτάσει τα 30, αν συνεχίσει έτσι.

Έτσι, ο Ronnie, μαζί με τη βοήθεια του προσωπικού προπονητή του, Nick Murphy, ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι, το οποίο κατέληξε να του δώσει κάτι περισσότερο από μία μόνο ανταμοιβή …

1

Η αρχή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του υπέρογκου βάρους που είχε. Καθώς δεν ήταν σε θέση να εγκαταλείψει το σπίτι, άρχισε να ασκείται εκεί με βάρη καθώς κάθονταν πάνω σε μια καρέκλα.

2

Επιπλέον, φυσικά, άλλαξε ριζικά τη διατροφή του μεταβαίνοντας σε υγιεινά και ελαφρά γεύματα αντί για γρήγορο φαγητό και αναψυκτικά.
Μετά από 75 ημέρες άσκησης, είχε τρομερή αλλαγή. Στο σημείο αυτό, το εξαντλητικό καθεστώς άσκησης ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Μετά από 100 ημέρες, είχε χάσει 50 κιλά και ήταν σε θέση να αρχίσει να πηγαίνει στο γυμναστήριο.

3

Ο Ronnie παρότρυνε τον εαυτό του ακούγοντας μουσική, η οποία κυριολεκτικά τον βοήθησε να χάσει πολλά κιλά. Σιγά-σιγά αλλά σίγουρα, οι προσπάθειές του άρχιζαν να έχουν εμφανή αποτελέσματα.

4

Ξεκίνησε και πυγμαχία, αρχικά με δυσκολία, αλλά σιγά-σιγά τα πήγαινε καλύτερα. Μέρα με τη μέρα, για μήνες, εργάστηκε σκληρά για να αλλάξει την εμφάνισή του και να βελτιώσει την υγεία του. Ο Ronnie έχασε 200 κιλά, αφήνοντας πίσω του 20 κιλά περίσσειας δέρματος.

5

Έπρεπε να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική για να αφαιρέσει το δέρμα, αλλά αισθάνεται περήφανος για τα σημάδια του.

6

Η μεταμόρφωση του ήταν απίστευτη.

Έχασε 200 κιλά!

7

Εκτός από τη δραστική βελτίωση της υγείας του, είχε και μια άλλη ανταμοιβή: γνώρισε την Andrea Masella, μια κοπέλα που αθλούνταν μαζί του στο γυμναστήριο. Και εκείνη προσπαθούσε να χάσει βάρος και το έκανε! Τώρα ζυγίζει από τα 120 κιλά που ήταν, τώρα ζυγίζει μόλις 54, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη!

Βοήθησαν ο ένας τον άλλον και αντί να έχουν ραντεβού σε εστιατόρια, συναντιόνταν στο γυμναστήριο. Ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά και πρόσφατα παντρεύτηκαν:

8

Συνδυαστικά, αυτό το ζευγάρι έχασε συνολικά περίπου 260 κιλά.

9

Το μήνυμα του Ronnie είναι απλό: «Αν θέλεις κάτι πραγματικά, θα το κάνεις».

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πώς ξετυλίχθηκε η ιστορία τους:

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: