Ζύγιζε 340 Κιλά και είχε Χρόνια να Περπατήσει. Δείτε ΠΟΣΟ αδυνάτισε και Κατάφερε να σηκωθεί πάλι όρθια! - Fanpage

Ζύγιζε 340 Κιλά και είχε Χρόνια να Περπατήσει. Δείτε ΠΟΣΟ αδυνάτισε και Κατάφερε να σηκωθεί πάλι όρθια!

Μια μητέρα 5 παιδιών με βάρος 340 κιλά έχασε 124 κιλά και έμαθε να περπατάει ξανά, επειδή δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τον άρρωστο άντρα της στο νοσοκομείο πριν πεθάνει. Η 48χρονη Milla Clark από το Fayetteville του Tennessee κατέγραψε την ιστορία της στην εκπομπή ‘My 600lb Life: Where Are They Now?.’

Η χήρα, η οποία έχασε τον άντρα της 2 μήνες αφότου ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ορκίστηκε να συνεχίσει ώστε τα 5 παιδιά της, 4 εκ των οποίων είναι υιοθετημένα, να μην χάσουν και τους δύο γονείς τους. Έπεσε από τα 340 στα 246 κιλά σε δύο χρόνια.

23

24

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή, η Milla αποκάλυψε το τεράστιο βάρος της και το βαρύ λεμφοίδημα στο πόδι που την είχε περιορίσει στο κρεβάτι για δύο χρόνια. «Κάθε μέρα της ζωής μου είναι στενάχωρη», είχε πει τότε. «Είμαι παγιδευμένη σε αυτούς τους 4 τοίχους πάνω από δύο χρόνια. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχω σηκωθεί ούτε μία φορά. Το μόνο που κάνω είναι να τρώω και να κοιμάμαι.»

Η Milla είπε ότι τα 5 παιδιά της και ο άντρας της, ο οποίος είχε τα δικά του προβλήματα υγείας, την φρόντιζαν λόγω της ακινησίας της. Ο 17χρονος Jacob, η 16χρονη Hannah και ο 16χρονος Caleb ξυπνούσαν κάθε πρωί πριν το χάραμα για να την κάνουν μπάνιο, επειδή δεν μπορούσε μόνη της.

25

26

27

Τα παιδιά της έπρεπε να την πλένουν παντού, για να μην αναπτύξει καμία λοίμωξη. Η Hannah έπλενε την ευαίσθητη περιοχή της και ο Jacob κρατούσε το λεμφοίδημα, γιατί ήταν τόσο βαρύ που η κόρη της δεν μπορούσε να το κρατά και να την πλένει ταυτόχρονα. «Είναι τόσο ντροπιαστικό. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να φροντίζουν τους γονείς τους.»

Η Milla είχε προβλήματα με το βάρος της σε όλη της την ζωή και όταν ήταν 3 χρονών, τα άλλα παιδιά άρχισαν να την φωνάζουν χοντρή, κάνοντας την να συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλη ήταν.

28

29

30

Ωστόσο, λόγω του νεαρού της ηλικίας της δεν συσχέτισε τις διατροφικές συνήθειες της με την αύξηση του βάρους τους και είπε ότι η μητέρα της έδειχνε την αγάπη της προς τις κόρες της μόνο μέσω του φαγητού. Μετά το λύκειο γνώρισε τον Elroy και παντρεύτηκαν. Εκείνο το διάστημα πήρε 180 κιλά, γιατί εκείνος δεν έβλεπε το βάρος της σαν πρόβλημα.

«Ήμουν τόσο ερωτευμένη με τον Elroy. Ξέχασα για μια στιγμή ότι ήμουν χοντρή», είπε. Λίγο μετά τον γάμο τους ήρθε το πρώτο τους παιδί και παρ’όλο που ήθελαν κι άλλα παιδιά, το βάρος της είχε φτάσει τα 225 κιλά και ήταν πολύ επικίνδυνο να μείνει έγκυος ξανά. Έτσι, υιοθέτησαν 4 παιδιά από ναρκομανείς γονείς. Και παρ’όλο που ορκίστηκε να τα φροντίζει, τελικά εκείνα κατέληξαν να την περιποιούνται.

31

32

33

Με την ελπίδα να σώσει την ζωή της, η Milla και η οικογένεια της αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Houston του Τέξας, έτσι ώστε να συμβουλευτεί τον χειρούργο Dr. Younan Nowzaradan. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο, έμαθε ότι ζύγιζε 340 κιλά και μέσα στο πρώτο μήνα έχασε 23 κιλά.

Ωστόσο, ο Dr. Nowzaradan κανόνισε τα παιδιά της να γνωρίσουν τον διαιτολόγο και να μάθουν για την δίαιτα της μητέρας τους, ώστε να μην συμβάλλουν στον εθισμό της στο φαγητό. Με την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας της, η Milla κατάφερε να χάσει άλλα 25 κιλά μόνη της στο σπίτι, πέφτοντας στα 292 κιλά.

34

35

Αφότου έχασε πάνω από 45 κιλά, ο Dr. Nowzaradan συμφώνησε να την εγχειρίσει για να αφαιρέσει το λεμφοίδημα βάρους 20 κιλών από το αριστερό της πόδι. Ωστόσο, επέμεινε ότι η Milla έπρεπε να μάθει να στέκεται όρθια μονή της πριν την εγχειρίσει. Στο τέλος του επεισοδίου, η Milla είχε χάσει συνολικά 69 κιλά και στάθηκε όρθια για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Στο επόμενο επεισόδιο, οι κάμερες ακολούθησαν την Milla και την οικογένεια της στο δεύτερο χρόνο των προσπαθειών της. Δύο μήνες μετά το ξεκίνημα των γυρισμάτων, ο Elroy έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε.

36

37

Η Milla ήταν απαρηγόρητη, επειδή δεν είχε μπορέσει να σηκωθεί από το κρεβάτι για να τον επισκεφτεί πριν πεθάνει, αλλά τελικά τα παιδιά της την ενθάρρυναν να συνεχίσει να ακολουθεί το πρόγραμμα της. Όταν πήγε να επισκεφτεί τον Dr. Nowzaradan, ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από το σπίτι μέσα σε 5 μήνες.

Ωστόσο, καθόταν σε καροτσάκι κι έτσι ο γιατρός δεν μπόρεσε να την ζυγίσει, αφού δεν μπορούσε να σταθεί μόνη της. Δύο μήνες αργότερα πήγε στο νοσοκομείο για να ζυγιστεί σε κρεβάτι και έμαθε ότι είχε χάσει άλλα 40 κιλά, πέφτοντας στα 232 κιλά.

38

39

Ο Dr. Nowzaradan συμφώνησε να την εγχειρίσει αν ξεκινούσε φυσιοθεραπεία στο νερό και μάθαινε να περπατά μέσα στην πισίνα. Η Milla συμφώνησε και τελικά κατάφερε να σταθεί όρθια ώστε να ζυγιστεί. Στο τέλος η Milla έχασε συνολικά 122 κιλά και ζύγιζε 216 κιλά, ενώ έκανε εγχείριση και στο στομάχι της χάρη στην υποστήριξη των 5 παιδιών της.

Στο ίδιο επεισόδιο εμφανίστηκαν και η Charity Pierce μαζί με την κόρη της, Charly. Είναι και οι δύο υπέρβαρες, αλλά σαμποτάραν η μία την άλλη στην προσπάθεια τους να χάσουν βάρος.

42

43

Η Charity ζύγιζε 352 κιλά όταν ξεκίνησε. Μετά από εγχείρηση και αφαίρεση 25 κιλών δέρματος από το σώμα της, έφτασε να ζυγίζει 200 κιλά μέσα σε δύο χρόνια.

Ωστόσο, στον τρίτο χρόνο η Charity φοβόταν ότι και η κόρη της, Charly, ήταν εθισμένη στο φαγητό. Παρ’όλο που συμφώνησαν να χάσουν κιλά μαζί, άρχισαν να σαμποτάρουν η μία την άλλη κρύβοντας φαγητό και καβγαδίζοντας. Στο πρώτο τους κοινό ζύγισμα αποκαλύφθηκε ότι η Charity είχε χάσει μόλις 4 κιλά, ενώ η Charly είχε πάρει 3 κιλά.

Ο Dr. Nowzaradan είπε στην Charity ότι ήταν απογοητευμένος με την πρόοδο της και αρνήθηκε να εγχειρίσει την Charly.

44

45

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν στο δεύτερο ζύγισμα τους αποκαλύφθηκε ότι η Charity είχε πάρει 10 κιλά και η Charly άλλα 3. Η Charity άρχισε ξανά την ψυχοθεραπεία και παρ’όλο που η Charly αρνήθηκε να πάει μαζί της, προσπάθησαν και οι δύο να φτιάξουν την σχέση τους.

Στο τελευταίο τους ζύγισμα, η Charity είχε χάσει 7 κιλά και ζύγιζε συνολικά 198 κιλά. Λόγω της αύξησης βάρους κατά την διάρκεια της χρονιάς ζύγιζε τελικά μόλις 1 κιλό πιο κάτω από ότι όταν ξεκίνησε.

Στο μεταξύ η Charly έχασε μόλις δύο κιλά και ζύγιζε 177 κιλά, κάτι που σήμαινε ότι είχε πάρει συνολικά 7 κιλά.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: