Η Γιαγιά ενθουσιάζετε μόλις βλέπει την εγγονή της, όταν όμως παρατηρεί ΤΙ φοράει; Ξεσπάει σε λυγμούς! - Fanpage

Η Γιαγιά ενθουσιάζετε μόλις βλέπει την εγγονή της, όταν όμως παρατηρεί ΤΙ φοράει; Ξεσπάει σε λυγμούς!

Όταν η Cassie ήταν ακόμα κοριτσάκι, η αγαπημένη της γιαγιά Dottie της έκανε δώρο ένα κρεμ φόρεμα σχολικού χορού, που είχε φορέσει η ίδια τη δεκαετία του 1950.

Η Dottie όμως δεν είχε ιδέα ότι η Cassie θα το φύλαγε στη ντουλάπα της για να το φορέσει όταν θα μεγάλωνε.

Χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η στιγμή που η Cassie θα αποφοιτούσε από το Λύκειο της Καλιφόρνια, η Cassie πήρε την απόφαση να φορέσει αυτό το φόρεμα στο σχολικό χορό της. Η έφηβη είχε ερωτευτεί με το vintage φόρεμα και η γιαγιά της δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει.

Η εγγονή της Dottie είχε πει σε όλη την οικογένεια για την έκπληξη, αλλά κράτησε το μυστικό από τη γιαγιά της. Όταν η Dottie πήγε για επίσκεψη στην εγγονή της για να της δώσει συγχαρητήρια για την αποφοίτηση και ρωτούσε συνέχεια για να δει το φόρεμα της Cassie, της είπαν ότι η Cassie δεν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά σε σπίτι φίλης της Cassie.

Αλλά τότε ξαφνικά, η Cassie βγαίνει έξω και αποκαλύπτει το φόρεμα της στη γιαγιά της. «Περιττό να πούμε ότι όλοι συγκινήθηκαν με την ευχάριστη έκπληξη» γράφει η θεία της Cassie στο YouTube. Δείτε την συγκινητική αντίδραση της γιαγιάς όταν βλέπει την εγγονή της με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια πριν από πολλές δεκαετίες:

Αφήστε το σχόλιο σας: