Η δημοσίευση αυτού του μπαμπά σαρώνει στο ίντερνετ! Δείτε πως περιγράφει αυτό που αντίκρισε στο δωμάτιο της κόρης του... - Fanpage

Η δημοσίευση αυτού του μπαμπά σαρώνει στο ίντερνετ! Δείτε πως περιγράφει αυτό που αντίκρισε στο δωμάτιο της κόρης του…

Το να είναι κάποιος γονιός είναι μαγευτικό, αλλά δεν είναι πάντα όλα ρόδινα. Στην πραγματικότητα για κάθε μαγική στιγμή, υπάρχουν άλλες 10 που είναι τραγικές και σκ@τα. Μερικές φορές είναι και στην κυριολεξία.

Ένας πατέρας μας θυμίζει αυτές τις μέρες, που είναι από τις πιο αστείες και πιο αηδιαστικές δημοσιεύσεις που έχουν περάσει από το Facebook.

O Jesse Mab-Phea Hill μοιράστηκε μια απίστευτη ιστορία που βίωσε πρώτα που όπως αναφέρει ο ίδιος ξεκίνησε ως η τέλεια μέρα με το παιδί του και τελείωσε ως εφιάλτης.

Η σύντροφός του Mayra έκανε μάθημα γυμναστικής, ο γιος του ήταν στο σχολείο και η μικρή του κόρη Alessandra κοιμόταν. Έχοντας το σπίτι δικό του, ο Hill είχε σκοπό να δει βιντεάκια στο YouTube και να χαλαρώσει.

Όταν μετά από λίγο πήγε πάνω για να δει τι κάνει η κόρη του αντίκρισε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία τρόμου. Πρώτα του ήρθε η αποπνικτική μυρωδιά και αρχικά υπέθεσε ότι ήταν τα σκυλιά. Γρήγορα όμως ανακάλυψε την πηγή του κακού…«Δεν έβλεπα τίποτα…Και τότε το αίμα μου πάγωσε όταν συνειδητοποίησα ότι η δυσοσμία ερχόταν από τον πάνω όροφο.»

1

Πήγε ως το παιδικό δωμάτιο όπου οι χειρότερες του υποψίες επιβεβαιώνονται. «Η κόρη μου ήταν όρθια στο κρεβατάκι, είχε βγάλει τη πάνα και τη κρατούσε στο χέρι. Ήταν καλυμμένη από τη κορυφή ως τα νύχια με τα δικά της κακά. Είχαν καλυφθεί τα πάντα, χέρια, πόδια, πρόσωπο και μαλλιά. Είναι άσχημα. Είναι χειρότερο από κάθε άλλη φορά που αποφάσισε να εξερευνήσει τη πάνα της.»

Η πρώτη του σκέψη ήταν να κλείσει τη πόρτα και τα υποκριθεί ότι δεν είδε τίποτα, αλλά η σύντροφός του είχε μόλις γιορτάσει τη γιορτή της μητέρας, και δεν ήθελε να της το χαλάσει.

Είχε παγώσει στη θέση του και σκεφτόταν πως να χειριστεί τη κατάσταση. «Δεν υπήρχε κάποιο σημείο για να μπορέσω να σηκώσω τη κόρη μου για να την πάω στο μπάνιο. Έτσι κατέβασα το κρεβατάκι για περπατήσει μόνη της. Αντί να βγει από το δωμάτιο μου χαμογέλασε και σήκωσε τα χέρια της προς εμένα. Της φώναξα «Δεν υπάρχει περίπτωση!»»

Η Alessandra κατευθύνθηκε στην αντίθετη κατεύθυνση προς το μπάνιο και ο Hill έπρεπε να αναλάβει δράση. «Σε αυτό το σημείο αναγκάστηκα να τη σηκώσω. Χρησιμοποίησα μόνο 2 δάχτυλα από κάθε χέρι για να τη σηκώσω από τις μασχάλες και πήγαμε μαζί στο μπάνιο όπως όπως. Όσο ήταν στη μπανιέρα προσπαθούσε συνέχεια να με αγγίζει με χέρια της καλυμμένα με τα σκ@τά της και εγώ να τσιρίζω σαν κοριτσάκι. Έπειτα από 20 λεπτά κατάφερα να την καθαρίσω παντού.»

2

Σειρά έχει το δωμάτιό της.

«Λάβετε υπόψη ότι δεν έχω ακόμα κοιτάξει το δωμάτιό της επειδή όταν ήρθα στο δωμάτιο, η Alessandra ήδη στεκόταν. Νόμιζα ότι είχε κάνει κακά στη πάνα της, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα…»

Ο Hill περιγράφει τη σκηνή σα να βγήκε από «εφιάλτη». Τα πάντα στη μία πλευρά του δωματίου είναι καλυμμένα με κακάκια. «Ήταν σα να χτύπησε τυφώνας κατηγορίας 5 στο δωμάτιό της με κακά.»

3

Τότε ο Hill αποφάσισε να ενημερώσει τη σύντροφό του για την κατάσταση και μαζί ανέλαβαν το καθάρισμα. «Δε θα μπω σε γραφικές λεπτομέρειες, αλλά ξοδέψαμε 2 ρολά χαρτί κουζίνας, 5 κλεμμένες πετσέτες γυμναστηρίου, 1 μπουκάλι χλωρίνη, 1 μεγάλη σακούλα γεμάτη με παιχνίδια καλυμμένα με κακά και 2,5 ώρες μετά το δωμάτιό της ακόμα μυρίζει σαν σκουπιδότοπος.»

4

Credit: Scarymommy

Αφήστε το σχόλιο σας: