Η εικόνα του Τεμαχισμένου Καρχαρία στην Ακτή που Σάρωσε στο Διαδίκτυο. ΤΙ ήταν όμως αυτό που τον Τεμάχισε; - Fanpage

Η εικόνα του Τεμαχισμένου Καρχαρία στην Ακτή που Σάρωσε στο Διαδίκτυο. ΤΙ ήταν όμως αυτό που τον Τεμάχισε;

Πολλοί απόρησαν για ακόμα μία φορά για τα μυστήρια που βρίσκονται κρυμμένα στα βάθη του ωκεανού, καθώς το σώμα ενός μισοφαγωμένου καρχαρία ξεβράστηκε στην ακτή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Οι λουόμενοι στην κεντρική Φλόριντα σοκαρίστηκαν όταν ανακάλυψαν το σώμα ενός καρχαρία μήκους 1,5 μέτρων και τα έχασαν όταν είδαν ότι η ουρά του έλειπε.

Το ψάρι, το οποίο είχε γίνει γεύμα, ανακαλύφθηκε στο New Smyrna Beach από ναυαγοσώστη, ο οποίος νόμιζε ότι γι’αυτό ήταν υπεύθυνος ένας άλλος μεγαλύτερος λευκός καρχαρίας που είχε δει στην περιοχή μερικές εβδομάδες πιο πριν.

13

Η Tammy Morris, υπεύθυνη για την ασφάλεια των παραλιών, είπε ότι πιστεύει πως ο καρχαρίας που βρέθηκε κομμένος στη μέση ήταν είτε μαυροπτέρυγος, είτε κοντόπτερος. Είπε επίσης ότι σίγουρα του είχε επιτεθεί κάποιο μεγαλύτερο ψάρι.

Παρ’όλο που δεν είναι συχνό να καταλήγουν οι καρχαρίες μισοφαγωμένοι στην ακτή, η Morris είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

14

Ο ναυαγοσώστης που δημοσίευσε την φωτογραφία δεν φάνηκε να ανησυχεί και τόσο για το εύρημα Είπε: «Θέλει κανείς να έρθει για κολύμπι; Υποθέτω πως υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί έξω. #blacktip #whereiskatherine»

Katherine είναι το όνομα ενός λευκού καρχαρία μήκους 4,2 μέτρων που εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Φλόριντα τον Ιανουάριο – οι αρχές της έχουν βάλει αναγνωριστικό και μπορούν να την εντοπίσουν μέσω του Ocearch.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: