Η κοιλιά της μεγάλωνε συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν όμως την εξέτασαν οι Γιατροί; Δεν το πίστευαν! - Fanpage

Η κοιλιά της μεγάλωνε συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν όμως την εξέτασαν οι Γιατροί; Δεν το πίστευαν!

Σε ηλικία 35, η Βρετανίδα Jo έμοιαζε με έγκυο γυναίκα έτοιμη να γεννήσει. Οι επιβάτες του λεωφορείου της παραχωρούσαν την θέση τους ή την ρωτούσαν πότε γεννούσε. Ωστόσο, η Jo δεν ήταν έγκυος. Η φουσκωμένη κοιλιά της ήταν στην πραγματικότητα αποτέλεσμα του εθισμού της στο αλκοόλ.

Έχοντας δουλέψει σε μπαρ για χρόνια, η Jo έπεσε θύμα του πειρασμού γύρω της. Εθίστηκε στο αλκοόλ και έφτασε στο σημείο να πίνει τουλάχιστον 3 μπουκάλια κρασί τη μέρα. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατέστρεψε το συκώτι της. Τα θρεπτικά συστατικά που θα έπρεπε κανονικά να επεξεργάζεται το συκώτι συσσωρεύονταν στην κοιλιά της.

Όταν κάποιος έχει κίρρωση του ήπατος, ο υγιής ιστός αντικαθίσταται από ουλώδη ιστό. Έτσι, η Jo είχε κατακράτηση υγρών που την έκανε να μοιάζει με έγκυο. Κάθε 3 εβδομάδες έπρεπε να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να της αφαιρέσουν το υγρό. Ήταν μια επίπονη διαδικασία, γιατί της έβαζαν βελόνα και καθητήρα μέσα στο σώμα.

Ευτυχώς, η Jo συνήλθε, αλλά η βλάβη στο ήπαρ ήταν μόνιμη. Η κατακράτηση υγρών ήταν τόσο άσχημη, που δυσκολευόταν να περπατήσει ή και να ντυθεί. Μετακόμισε στο σπίτι της μαμάς της για να την φροντίζει.

Η ιστορία της Jo είναι μια δυνατή και τρομακτική υπενθύμιση του τις μπορεί να συμβεί αν κάποιος εθιστεί στο αλκοόλ.

https://www.youtube.com/watch?v=HumRVVLB1Qo

Αφήστε το σχόλιο σας: