Η Μητέρα Περιμένει το Γιατρό να Αποκαλύψει το Φύλο του Μωρού. Αντίθετα, Βλέπει το Αδιανόητο στον Υπέρηχο - Fanpage

Η Μητέρα Περιμένει το Γιατρό να Αποκαλύψει το Φύλο του Μωρού. Αντίθετα, Βλέπει το Αδιανόητο στον Υπέρηχο

Η Samantha Davila όταν πήγε για υπέρηχο, πίστευε ότι θα μάθαινε το φύλο του μωρού. Καθώς, ο Δρ. Frank Ing κοιτούσε τις σκιώδεις εικόνες, πρόσεξε κάτι παράξενο. Η μητέρα, η Davila και ο σύζυγός της, ο Marco ανησύχησαν σοβαρά.

Το μωρό τους είχε μια σπάνια καρδιακή πάθηση. Η αριστερή πλευρά δεν είχε αναπτυχθεί. Το γεγονός αυτό ήταν τόσο σοβαρό, που το ζευγάρι δεν διακόσμησε το παιδικό δωμάτιο του μωρού.

“Μας είπαν ότι οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν 15%. Τι να προσδοκούμε από 15%;”

Ο Δρ. Ing και η ομάδα του στο νοσοκομείο παίδων στο Λος Άντζελες σκέφτηκε μια μοναδική επεμβατική διαδικασία που θα έσωζε τη ζωή του παιδιού. Πριν ακόμα το αγοράκι γεννηθεί, θα του έκαναν εγχείρηση στη καρδιά, όσο ακόμα βρισκόταν στη μήτρα της μητέρας του. Ήταν ριψοκίνδυνο, αλλά με τόσο μικρές πιθανότητες επιβίωσης, επιχείρησαν τη μοναδική ευκαιρία που είχαν.

Ο Δρ. Ing χρησιμοποίησε μια μικρή βελόνα για να τοποθετήσει ένα στεντ στη καρδιά του μικροσκοπικού Grayson. Η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, αν και οι δυσκολίες δεν σταμάτησαν μετά τη γέννησή του. Χρειάστηκαν μερικές ακόμα εγχειρήσεις, αλλά αν δείτε πως είναι τώρα ο μικρούλης, σίγουρα θα χαρείτε με την καλή του ανάρρωση!

Αφήστε το σχόλιο σας: