Η Μητέρα της την Εγκατέλειψε όταν ήταν ακόμη Κοριτσάκι. 25 Χρόνια Αργότερα βλέπει μια Γιαγιά να Κλαίει στην Τηλεόραση... - Fanpage

Η Μητέρα της την Εγκατέλειψε όταν ήταν ακόμη Κοριτσάκι. 25 Χρόνια Αργότερα βλέπει μια Γιαγιά να Κλαίει στην Τηλεόραση…

Το 2014, μια γυναίκα από το Σικάγο που ονομάζεται MaryAnne, έτυχε να βλέπει τηλεόραση και να πέσει επάνω σε ειδήσεις. Έδειχνε για μια άστεγη μητέρα και το γιο της, οι οποίοι κάθονταν οκλαδόν σε μια υποβαθμισμένη περιοχή. Η ηλικιωμένη γυναίκα στην τηλεόραση έκλαιγε, ικετεύοντας για βοήθεια. Η MaryAnne όταν είδε τα απελπισμένα αυτά πρόσωπα, άρχισε να κλαίει επίσης.

Αυτό συνέβη, επειδή η γυναίκα ήταν η μητέρα της και ο γιος της ήταν ο αδελφός της.

Η MaryAnne είχε να δει τη μητέρα της Shirley, πάνω από 25 χρόνια. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, δεν είχε ιδέα για το που βρίσκονταν η μητέρα της. Οι δυο μοιράζονται μια ιστορία γεμάτη πόνο και θλίψη. Όλα αυτά είχαν ξεκινήσει από μια διαφωνία, όταν η MaryAnne ανέτρεφε τα αδέλφια της μαζί με την μητέρα της.

Αλλά αυτή η μοιραία τηλεοπτική είδηση, άλλαξε τις ζωές τους για πάντα. Η Maryanne και η Shirley ενώθηκαν πολύ γρήγορα. Η Shirley έφυγε τελικά από τους δρόμους και έμεινε κάτω από την ίδια στέγη με την κόρη της, που είχε χάσει για τόσο πολύ καιρό.

Μια εβδομάδα μετά την αξιοσημείωτη επανένωση, η Shirley βρέθηκε στο νοσοκομείο που υποβλήθηκε σε θεραπεία για έναν πιθανό καρκινικό όγκο. Αν δεν είχε συμβεί όλο αυτό, η Shirley δεν θα είχε πάει ποτέ στο νοσοκομείο.

Αλλά όλο αυτό δεν τελείωσε εδώ. Ο σταθμός ειδήσεων έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από ένα ακόμη σημαντικό πρόσωπο από το παρελθόν της Shirley, το οποίο ήταν αρκετό για να φέρει δάκρυα στα μάτια της.

https://youtu.be/J00cEVKS69M

Αφήστε το σχόλιο σας: