Η Σοκαριστική στιγμή που Μεθυσμένος άντρας Κλωτσάει στην πλάτη Γυναίκα που Κατεβαίνει ανυποψίαστη τις Σκάλες του Μετρό - Fanpage

Η Σοκαριστική στιγμή που Μεθυσμένος άντρας Κλωτσάει στην πλάτη Γυναίκα που Κατεβαίνει ανυποψίαστη τις Σκάλες του Μετρό

Ένας άνδρας αναζητείται από την αστυνομία, αφού κλώτσησε και έριξε από τις σκάλες ενός υπογείου σιδηροδρομικού σταθμού στο Βερολίνο, μια γυναίκα. Ο σωματοφύλακας της Lady Gaga, της Charlize Theron και άλλων διασήμων, Michael Kuehr, προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το δράστη.

Αυτό το περιστατικό, καταγράφτηκε στο παρακάτω βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Ένας κακοποιός, κλωτσά μια νεαρή γυναίκα και τη ρίχνει από τις σκάλες του σιδηροδρομικού σταθμού.

Την ώρα που η γυναίκα κατέβαινε τις σκάλες, ένας άνδρας που κάπνιζε και κρατούσε ένα μπουκάλι μπύρας στο χέρι του, την ακολουθούσε. Κάποια στιγμή την κλώτσησε δυνατά από πίσω και εκείνη έπεσε από τις σκάλες.

Ο 54χρονος σωματοφύλακας Michael Kuehr προσφέρει 2.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε πιάσει αυτόν τον άνδρα και τους τρεις συνεργούς του. Δείτε τους δράστες, στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Kuehr είπε: «Είμαι ενάντια στη συνεχή αστυνόμευση, υπάρχουν νόμοι. Βλέπω τον εαυτό μου ως υποστηρικτή της αστυνομίας».

1

2

Παρακάλεσε όποιον γνωρίζει τους υπόπτους ή έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες, να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή να του στείλει email. Ακόμη, ένας επιχειρηματίας που θέλει να βοηθήσει στην επίλυση της υπόθεσης, δωρίζει 10.000 ευρώ σε όποιον έχει σχετικές πληροφορίες. Επιπρόσθετα, ένας ανώνυμος πατέρας δήλωσε ότι δωρίζει 5000 ευρώ στη γυναίκα που υπέστη αυτή τη συμπεριφορά, για να πάει διακοπές και να επανέλθει από το χτύπημα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, η οποία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

3

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: