Η Σοκαριστική Στιγμή που ο Ταύρος καρφώνει Ταυρομάχο και τον Πετάει στον Αέρα, θα σας κόψει την Ανάσα! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) - Fanpage

Η Σοκαριστική Στιγμή που ο Ταύρος καρφώνει Ταυρομάχο και τον Πετάει στον Αέρα, θα σας κόψει την Ανάσα! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένας ταυρομάχος, ο οποίος είναι γνωστός και ως «Πειρατής», έχασε το γυάλινο μάτι του κατά την διάρκεια μάχης με ταύρο στην Ισπανία. Ο Juan Jose Padilla, ο οποίος φοράει καλύπτρα ματιού από το 2011, χτυπήθηκε από ταύρο την Κυριακή στο φεστιβάλ των Fallas στην Βαλένθια.

Οι φωτογραφίες από την αρένα δείχνουν τις ουλές στο πρόσωπο του θρυλικού ταυρομάχου να αποκαλύπτονται όταν πέφτει η καλύπτρα του και το μάτι του πετάγεται στον αέρα. Ο Padilla, ο οποίος είναι γνωστός στον χώρο ως ο Κυκλώνας της Jerez, καρφώθηκε στον δεξιό μηρό και το στήθος από τα κέρατα του ταύρου.

23

24

Πήρε λίγο χρόνο για συνέλθει από το χτύπημα και στην συνέχεια, φορώντας επίδεσμο για να συγκρατήσει την αιμορραγία στον μηρό του, ο Padilla αντιμετώπισε ξανά το ζώο, κόβοντας το αυτί του. Μετά από αυτό, οι διασώστες μπήκαν στην αρένα για να τον περιποιηθούν και στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τον κράτησαν προκειμένου να περιποιηθούν τα τραύματα του.

Φοράει την καλύπτρα από τον Οκτώβριο του 2011 εξαιτίας ενός περιστατικού που του προκάλεσε παράλυση στην μία πλευρά του προσώπου του. Ένας ταύρος τρύπησε με το κέρατο του το σαγόνι του ταυρομάχου και το κέρατο βγήκε μέσα από το μάτι του σε φεστιβάλ στην Σαραγόσα. Ο ταυρομάχος βγήκε από την αρένα με αίματα να τρέχουν από το κεφάλι του, φωνάζοντας «Δεν βλέπω, δεν βλέπω».

Ήταν τυχερός που επιβίωσε από αυτό το χτύπημα. Έκανε μία επέμβαση διάρκειας 5 ωρών προκειμένου να επιδιορθωθούν οι βλάβες στο μάτι, τα οστά, τους μυς και το δέρμα του. Πέντε μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2012, επέστρεψε στην αρένα στην πόλη Olivenza φορώντας καλύπτρα – κι έτσι βγήκε το παρατσούκλι «Πειρατής».

Τον Μάιο του 2012 έπαθε ακόμη ένα σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια ταυρομαχίας στην Μαδρίτη. Ήταν τυχερός που επιβίωσε και από αυτό το χτύπημα. Η καλύπτρα του είχε βγει ξανά σε ταυρομαχία στην Σαραγόσα τον περασμένο Οκτώβριο. Ο 43χρονος έπεσε κάτω μετά από επίθεση ταύρου βάρους 635 κιλών και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Απτόητος από το πρόσφατο ατύχημα του, ο 43χρονος Padilla ορκίστηκε να μην ακυρώσει εκδήλωση στο Castellon για τους εορτασμούς της La Magdalena που ξεκινάνε στις 18 Μαρτίου.

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

36

35

37

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: