Η 24χρονη κράτησε στα χέρια της το νεκρό μωρό της. ΑΥΤΟ που είπε στον δολοφόνο του έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! - Fanpage

Η 24χρονη κράτησε στα χέρια της το νεκρό μωρό της. ΑΥΤΟ που είπε στον δολοφόνο του έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο!

Η Kristian Guerrero και ο σύζυγός της Fabian, και οι δύο 24 χρόνων, περίμεναν με χαρά την άφιξη του πρώτου τους παιδιού. Το νεαρό ζευγάρι από το Τέξας, είχαν μόλις ανακαλύψει από το υπερηχογράφημα ότι περίμεναν αγόρι, το οποίο θα γεννιόταν τη νέα χρονιά. Στις 2 Αυγούστου, οι δυο τους γύριζαν σπίτι μετά από ένα γεύμα στο Σαν Αντόνιο, όταν κάτι τρομερό συνέβη. Ήταν η τελευταία μέρα ζωής του Fabian.

1

Ένας μεθυσμένος οδηγός, 21 ετών, συγκρούστηκε με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου τους. Ο Fabian πέθανε ακαριαία. Η Kristian τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το υπερηχογράφημα του μωρού, έδειχνε ότι είχε ακόμα καρδιακό παλμό, αν και ήταν πολύ εξασθενημένος. Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα πέθανε. Οι γιατροί έπρεπε να προκαλέσουν τη γέννα για να πάρουν το μωρό.

2

«Όταν τον κράτησα για πρώτη φορά, ένιωσα μια συντριπτική γαλήνη», λέει η νεαρή χήρα με φωνή πνιγμένη από συγκίνηση. «Όμως, όταν τον κρατούσα και έβλεπα το μικροσκοπικό του πρόσωπο, ένιωσα σαν να ήταν μαζί μου ο Fabian, ο πατέρας του. Τότε του φώναξα να φροντίσει τον γιο μας. Ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για όλους στο δωμάτιο. Είχε όλα τα χαρακτηριστικά του πατέρα του, έτσι αισθάνθηκα ότι είχα μια τελευταία ευκαιρία να δω τον σύζυγό μου ξανά. Ήταν το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω δει ποτέ.

3

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το είδος του πόνου και της απώλειας που γνώρισε η νεαρή γυναίκα αυτές τις στιγμές. Όμως η Kristian, δεν ήθελε η μικρή της οικογένεια να πεθάνει μάταια. Έτσι έγραψε αυτό το μήνυμα κάτω, από μια φωτογραφία που έβγαλε στο νοσοκομείο:

4

Έτσι μπορώ τελικά να κρατήσω το γιο μου. Έτσι, μετά από σχεδόν 24 ώρες πόνου, αφού κατάφερα να επιβιώσω μετά τη συντριβή του αυτοκινήτου που σκότωσε το σύζυγό μου και το γιο μου. Και όλα αυτά, γιατί κάποιος σκέφτηκε ότι ήταν εντάξει να πιει και να οδηγήσει.

Δεν είναι εντάξει. Είναι εντάξει να σταματήσετε έναν φίλο όταν πάει να οδηγήσει, είναι εντάξει να πάρετε τα κλειδιά κάποιου, όταν δείχνει σημάδια ότι είναι μεθυσμένος. Και είναι εντάξει να σηκώσετε το τηλέφωνο και να καλέσετε ένα ταξί, αν καταλαβαίνετε ότι είστε μεθυσμένος. Δεν είναι ένδειξη αδυναμίας.

Είναι ένα σημάδι ωριμότητας για να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και να γνωρίζετε τις συνέπειες όταν οδηγείτε μεθυσμένος. Αυτό που δεν είναι εντάξει, είναι να ξοδεύετε το υπόλοιπο της ζωής σας με την ενοχή του να γνωρίζετε ότι έχετε πάρει τη ζωή κάποιου και πήρατε τη ζωή κάποιου πριν καν έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε αυτόν τον κόσμο.

Δεν αξίζει τον κόπο. Μην οδηγείτε όταν πίνετε. Μην ρισκάρετε την ελευθερία σας. Βάζετε όχι μόνο τη ζωή σας σε κίνδυνο αλλά και όλους τους άλλους στο δρόμο. Θα μπορούσα να πεθάνω στις 2 Αυγούστου, αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Έμεινα πίσω για να πολεμήσω αυτόν τον αγώνα για τον σύζυγό μου και το γιο μου. Και θα συνεχίσω να ευαισθητοποιώ και να μοιράζομαι αυτή την ιστορία μέχρι την ημέρα που θα πεθαίνω με την ελπίδα ότι θα αποτρέψω οποιονδήποτε άλλον νιώσει αυτή την αίσθηση του πόνου που βιώνω κάθε μέρα. Αρνούμαι να αφήσω τον άντρα μου και το γιο μου να έχουν πεθάνει έτσι μάταια».

Ο 21χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου επέζησε από το ατύχημα με σοβαρούς τραυματισμούς και κατηγορήθηκε για μέθη και δύο ανθρωποκτονίες.

Τόσο ο δράστης όσο και η Kristian, θα πρέπει να ζήσουν με αυτή τη φοβερή τραγωδία για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ίσως τα ισχυρά λόγια της Kristian, αλλάξουν τη μοίρα κάποιου άλλου.

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: