Θα σας Εξοργίσει: Δασκάλα έπιασε Μαθήτρια εκτός του Σχολείου και την έσυρε από τα Μαλλιά μέσα. Δείτε το Βίντεο-ΣΟΚ! - Fanpage

Θα σας Εξοργίσει: Δασκάλα έπιασε Μαθήτρια εκτός του Σχολείου και την έσυρε από τα Μαλλιά μέσα. Δείτε το Βίντεο-ΣΟΚ!

Φρικιαστικό βίντεο δείχνει την στιγμή που μία δασκάλα από την νοτιοανατολική Κίνα σέρνει μια μαθήτριά της  από τα μαλλιά ενώ είναι στο σχολείο. Το κορίτσι αρνήθηκε να επιστρέψει στην τάξη και έτσι η δασκάλα την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να την τραβάει. 

Το βίντεο το κατέγραψε ένας περαστικός που αργότερα το ανέβασε στο διαδίκτυο:

Η δασκάλα μπήκε σε διαθεσιμότητα για την επίθεση αλλά το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη στο σχολείο Huachen της πόλης Dongguan στην επαρχία Guangdong.

Το κορίτσι ακούγεται να φωνάζει ‘θέλω να πάω σπίτι.’ Ο άντρας που κατέγραφε το βίντεο ακούγεται να λέει: ‘Δασκάλα, πώς μπορείς να φέρεσαι έτσι σε μια μαθήτρια του δημοτικού.’

Εκείνη απάντησε: ‘Είναι η κόρη μου, κοίτα την δουλειά σου.’ Το προσωπικό του σχολείου εξήγησε πως η μαθήτρια είχε πάει για φαγητό με την μητέρα της νωρίτερα και μετά ήταν να επιστρέψει στην τάξη. Εκείνη όμως δεν ήθελε και καθόταν κοντά στην πόρτα. Η δασκάλα της της μιλούσε για 30 λεπτά για να την πείσει. Ωστόσο, το κορίτσι σταμάτησε στα μισά και άρχισε να κλαίει.

Το σχολείο επικοινώνησε με τους γονείς της και ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό. Το κορίτσι στάλθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε πως δεν είχε κανέναν τραυματισμό. Πολλοί που είδαν το βίντεο στο διαδίκτυο εξέφρασαν την οργή τους.

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: