Θεότρελος Τυπάς Πλήρωσε την Εφορία με 300.000 Κέρματα, σοκάροντας τους Υπαλλήλους. Δείτε ΠΟΣΗ ώρα έκαναν να τα Μετρήσουν! - Fanpage

Θεότρελος Τυπάς Πλήρωσε την Εφορία με 300.000 Κέρματα, σοκάροντας τους Υπαλλήλους. Δείτε ΠΟΣΗ ώρα έκαναν να τα Μετρήσουν!

Ο Nick Stafford από την Βιρτζίνια, είχε τρελαθεί με το Τμήμα Μηχανοκινήτων Οχημάτων (ΤΜΟ), γιατί σπαταλούσε το χρόνο του άσκοπα. Έτσι αποφάσισε να πληρώσει το φόρο επί των πωλήσεων, 2.987,14 δολάρια, με καροτσάκια γεμάτα… νομίσματα.

1

Χρειάστηκαν πέντε καροτσάκια για τη μεταφορά των περίπου 300.000 κερμάτων στο τοπικό τμήμα ΤΜΟ. Τα κέρματα ήταν τόσο πολλά που έσπασαν το μηχάνημα καταμέτρησης και τελικά έπρεπε να μετρηθούν όλα με το χέρι.

Ο Stafford προσπαθούσε να βρει λύση στο πρόβλημά του με το ΤΜΟ από το Σεπτέμβριο, όταν αρχικά προσπάθησε να καλέσει το τοπικό γραφείο για να κάνει μια ερώτηση σχετικά με το πού να καταχωρήσει το αυτοκίνητό του, αφού έχει πολλά σπίτια στην περιοχή.

Μετά κόπων και βασάνων και μετά από πολλά τηλέφωνα σε διάφορα ΤΜΟ ανά τον κόσμο για να εξυπηρετηθεί, τελικά δόθηκε στον Stafford η απάντηση στο αρχικό ερώτημά του. Το αποκορύφωμα ήταν όταν του είπαν ότι το θέμα έπρεπε να πάει στο δικαστήριο. Το ΤΜΟ τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ για αυτό το απλό ζήτημα.

2

Το συνολικό βάρος των κερμάτων ήταν 1.548 κιλά, είπε ο Stafford. Επίσης, είπε ότι το ΤΜΟ ήταν υποχρεωμένο από το νόμο να αποδεχθεί τα κέρματα εξαιτίας ενός ομοσπονδιακού νόμου που καθορίζει τα κέρματα ως «νόμιμο νόμισμα για όλες τις οφειλές, δημόσια τέλη, φόρους, κτλ».

Αρκετοί εργαζόμενοι έμειναν έως αργά για να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των κερμάτων. Για πάνω από 12 ώρες ήταν εκεί…

Ο Stafford προσέλαβε 11 άτομα για να τον βοηθήσουν να τυλίξει τα κέρματα σε ρολά πριν τα παραδώσει. Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για τους υπαλλήλους του ΤΜΟ να ανοίξουν όλα τα ρολά χαρτιού με σφυριά. Αγόρασε επίσης και καροτσάκια για να τα μεταφέρει.

Ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά στο τέλος δικαιώθηκε, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του.

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: