Θυμάστε την 30χρονη που ξόδεψε Εκατομμύρια σε Πλαστικές για να Μοιάσει στην Barbie; Δείτε την ΧΩΡΙΣ Μακιγιάζ & θα Τρομάξετε! - Fanpage

Θυμάστε την 30χρονη που ξόδεψε Εκατομμύρια σε Πλαστικές για να Μοιάσει στην Barbie; Δείτε την ΧΩΡΙΣ Μακιγιάζ & θα Τρομάξετε!

Ίσως έχετε ξανακούσει για την «Ανθρώπινη Barbie», ένα μοντέλο από την Ουκρανία. Έγινε γνωστή διεθνώς, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο. Ο κόσμος δεν πίστευε ότι είναι ανθρώπινη, καθώς οι αναλογίες της και το μακιγιάζ της ήταν εξωπραγματικά!  

Αλλά όλα αυτά απαιτούν μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους της. Η Valeria αναφέρει ότι το μακιγιάζ της απαιτεί ώρες, είναι αποκλειστικά φυτοφάγος και τρέφεται μόνο με υγρά, και περνάει πολλές ώρες κάνοντας γυμναστική.

Ακόμα και οι κοντινές φωτογραφίες της Valeria, φαίνονται λες και δεν διαφέρει σε τίποτα από την γνωστή κούκλα Barbie, που γνωρίζουμε από τα παιδικά μας χρόνια.

1

Βλέποντας τις φωτογραφίες της, πολλοί θα μπερδεύονταν και θα πίστευαν ότι πρόκειται για μια κούκλα μανεκέν!

2

Η Valeria έχει και φίλες που ντύνονται και βάφονται σαν αυτήν! Τι θα έκανε εξάλλου η Barbie χωρίς φίλους;

3

Η Valeria έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα χάρη στην ακραία εμφάνισή της. Μόνο στο Instagram έχει 40,8 χιλιάδες ακόλουθους και φαίνεται ότι τελευταία προσπαθεί να υιοθετήσει μια πιο φυσική εμφάνιση.

4

Ίσως βαρέθηκε να περνάει ώρες κάνοντας μακιγιάζ; Τελευταία δημοσιεύει φωτογραφίες της χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

1

Αυτή είναι μια φωτογραφία της, όπου είναι «φυσική» σε σχέση με παλιότερες εμφανίσεις.

2

Φαίνεται ότι προσπαθεί να αποτινάξει την εικόνα της Barbie και θέλει να αποδείξει ότι είναι ικανή για περισσότερα πράγματα. Έχει δηλώσει ότι βρίσκει αυτό το παρατσούκλι υποτιμητικό. 

3

4

Credit: Providr

Αφήστε το σχόλιο σας: