Θυμάστε τις Πανομοιότυπες Δίδυμες που Μοιράζονται τον ίδιο άντρα; Δείτε ΤΙ τις είπε ο Γιατρός και τις Σόκαρε! - Fanpage

Θυμάστε τις Πανομοιότυπες Δίδυμες που Μοιράζονται τον ίδιο άντρα; Δείτε ΤΙ τις είπε ο Γιατρός και τις Σόκαρε!

Οι 30χρονες δίδυμες αδερφές Anna και Lucy DeCinque από το Πέρθ της δυτικής Αυστραλίας, έχουν περάσει όλη την ενήλικη ζωή τους προσπαθώντας να είναι πανομοιότυπες με κάθε τρόπο. Οι δυο τους έχουν τον ίδιο φίλο, μοιράζονται ένα κρεβάτι, τρώνε τα ίδια φαγητά και συχνά μιλάνε ταυτόχρονα. Οι δυο τους έχουν ξοδέψει σχεδόν 250.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις για να μοιάζουν περισσότερο, όπως πλαστική στήθους, ψεύτικες βλεφαρίδες και φρύδια.

Τώρα όμως οι δίδυμες έμαθαν κάποια νέα που τις συγκλόνισαν: το στήθος τους δε μπορεί να φτιαχτεί για να μοιάζουν ολόιδιες. Οι δύο γυναίκες έμαθαν τα νέα, όταν εμφανίστηκαν στη τηλεοπτική εκπομπή-ριάλιτι «Botched», που ασχολείται με πλαστικές εγχειρήσεις.

1

2

Οι αδερφές DeCinque, που έχουν πάρει το παρατσούκλι «οι πιο ενοχλητικές δίδυμες του κόσμου», αποφάσισαν να λάβουν μέρος στο ριάλιτι «Botched», με σκοπό να κάνουν το στήθος τους πανομοιότυπο.

Ωστόσο, οι γιατροί του σόου, ο Paul Nassif και ο Terry Dubrow, τις πληροφόρησαν έπειτα από εξέταση, ότι είναι αδύνατον να πετύχει η τέλεια συμμετρία σε ένα άτομο, πόσο μάλλον σε δύο διαφορετικά άτομα, και η πλαστική εγχείρηση θα τις έκανε να δείχνουν ακόμα πιο διαφορετικές.

Ο Nassif και ο Dubrow τις ενημέρωσαν ότι είχαν και μικρές διαφορές στα μάτια, τη μύτη και το πιγούνι, και δεν μοιάζουν τόσο πολύ όσο πίστευαν.

3

4

Η Anna και η Lucy δημοσίευσαν ένα βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube στις 13 Ιουνίου, εκφράζοντας την επιθυμία τους να γίνουν ακριβώς πανομοιότυπες.

«Πάντα ήμασταν πανομοιότυπες, αλλά απλά θέλουμε να βιώσουμε τα πάντα μαζί. Δε θα αλλάξουμε αυτό που είμαστε,» δηλώνει η Lucy στο βίντεο.

«Δουλεύουμε μαζί…Νιώθω ότι δεν υπάρχω αν δεν είναι η αδερφή μου δίπλα μου. Μπορεί να έχετε άλλη άποψη, αλλά έτσι θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας.»

5

6

Στο βίντεο, οι αδερφές παραδέχτηκαν ότι έχουν σχέση με τον 32χρονο ηλεκτρολόγο μηχανικό Ben Byrne, συζήτησαν τα σχέδιά τους να κάνουν φωτογράφηση με μαγιό για ημερολόγιο και μίλησαν για τη συγκατοίκηση με τη μητέρα και το φίλο τους.

Οι δίδυμες έχουν δηλώσει ότι αν ποτέ αποφασίσουν να κάνουν παιδιά, θα κάνουν ταυτόχρονα εξωσωματική γονιμοποίηση για να γίνουν μητέρες ταυτόχρονα και να αλλάξουν τα σώματά τους με τον ίδιο τρόπο.

7

8

9

10

11

12

13

14

Credit: Opposingviews | Dailymail

Αφήστε το σχόλιο σας: