Θυμάστε το Αγοράκι που είχε σώμα Μποντιμπίλντερ; Δείτε ΠΩΣ είναι και ΤΙ κάνει σήμερα, 16 Χρόνια μετά! - Fanpage

Θυμάστε το Αγοράκι που είχε σώμα Μποντιμπίλντερ; Δείτε ΠΩΣ είναι και ΤΙ κάνει σήμερα, 16 Χρόνια μετά!

Ο Richard Sandrak, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1992. Ο πατέρας του Pavel, ήταν πρωταθλητής πολεμικών τεχνών και η μητέρα του, ασχολούνταν με το αερόμπικ. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι το μικρό αγόρι από την Ουκρανία γεννήθηκε μέσα στη γυμναστική.

Το 1994, ο Pavel μάζεψε την οικογένειά του και μετακόμισε στην Πενσυλβάνια. Όταν ο Richard έγινε 2 ετών, ξεκίνησε αυστηρή εκπαίδευση παράλληλα με τον Pavel, ο οποίος δίδαξε το γιο ό, τι ήξερε για την άρση βαρών. Λίγα χρόνια αργότερα, η οικογένεια Sandrak μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Εκεί, συνάντησε έναν εκπαιδευτή που ονομάζεται Frank Giardina και τον προσέλαβε ως μέντορα για τον Richard.

Από τότε που ο Richard επικεντρώθηκε στην εκπαίδευση, δεν ζούσε μια «φυσιολογική» παιδική ηλικία. Σύμφωνα με τη Wikipedia, ο Richard περνούσε όλο του το χρόνο παρέα με τον Pavel. Κάθε μέρα, έκανε 600 push-ups και sit-ups, μαζί με 300 κοιλιακούς. Ο Pavel είχε απαγορεύσει αυστηρά στο Richard να καταναλώνει ζαχαρούχα ή λιπαρά τρόφιμα.

Στην ηλικία των οκτώ, οι μύες του Richard τον έκαναν διάσημο. Απέκτησε ακόμη και το παρατσούκλι «Μικρός Ηρακλής.»

Αλλά ο Frank τελικά, εγκατέλειψε την συνεργασία του με τον Richard υποστηρίζοντας ότι η ανατροφή αυτού του παιδιού, ήταν «εγκληματική». Ωστόσο, ο Richard είπε ότι ο πατέρας του ποτέ δεν τον ανάγκασε να κάνει bodybuilding και ότι αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος ήθελε να κάνει.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον Richard, ο οποίος είναι τώρα 24 ετών και εργάζεται ως κασκαντέρ στα Universal Studios. Απλά, μοιάζει πολύ διαφορετικός από ό, τι ήταν στο παρελθόν.

Αφήστε το σχόλιο σας: