Κι όμως αυτή η Γυναίκα χωρίς δόντια είναι μία από τις διασημότερες ηθοποιούς παγκοσμίως. Εσείς ακόμα να την αναγνωρίσετε; - Fanpage

Κι όμως αυτή η Γυναίκα χωρίς δόντια είναι μία από τις διασημότερες ηθοποιούς παγκοσμίως. Εσείς ακόμα να την αναγνωρίσετε;

Βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας από την ηλικία των 19 ετών. Η ηθοποιός είναι διάσημη για πολλούς κινηματογραφικούς ρόλους και η προσωπική και οικογενειακή της ζωή απασχολούσε πάντα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σε ηλικία 17 ετών, η Demi Moore παντρεύτηκε τον Freddy Moore και άρχισε να χρησιμοποιεί το επίθετο του ως το καλλιτεχνικό της. Αργότερα πήραν διαζύγιο, αλλά αυτό ήταν μόλις το ξεκίνημα των ερωτικών σχέσεων της Demi Moore.

Αργότερα, η Demi αρραβωνιάστηκε με τον Emilio Estevez, διέλυσε τον αρραβώνα. Το 1987, η Demi Moore παντρεύτηκε τον Bruce Willis, με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες πριν πάρουν διαζύγιο.

Από το 2003-2011, η Demi ήταν παντρεμένη με τον Αshton Kutcher, και η σχέση τους απασχολούσε καθημερινά τα ΜΜΕ. Εξαιτίας της μεγάλης δημοσιότητάς της, η εξωτερικής της εμφάνισε περνούσε από λεπτομερή έλεγχο από τα media.

Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στον Jimmy Fallon και συζήτησε την επίδραση που έχει το έντονο στρες στην εμφάνισή της και αποκάλυψε ένα απροσδόκητο «ελάττωμα», που κατάφερε να κρατήσει κρυφό για χρόνια.

1

Στις 13 Ιουνίου 2017, η Demi εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή The Tonight Show με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon.

Εμφανίστηκε για να συζητήσει για τη νέα της ταινία με τίτλο «Rough Night», αλλά ο Jimmy γρήγορα άλλαξε το θέμα σε μια φωτογραφία που η Demi έστειλε πριν την εκπομπή.

2

«Μας έστειλες αυτή τη φωτογραφία που είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω δει,» ανέφερε ο Jimmy. Πως συνέβη αυτό;

Ο Jimmy τότε έδειξε τη φωτογραφία με το κενό στο δόντι. Στη Demi έλειπε ένα μπροστινό δόντι!

3

Η Demi, που φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες να έχει τέλεια δόντια, εξήγησε τι συνέβη και έπεσε το δόντι της:

«Μου έπεσαν τα μπροστινά πόδια. Θα ήθελα να πω ότι οφείλεται στο skateboarding ή κάτι άλλο φοβερό, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να το μοιραστώ, επειδή είναι από τις μεγαλύτερες αιτίες θανάτων στην Αμερική. Το έντονο στρες προκάλεσε τα μπροστινά μου δόντια να πέσουν.»

4

Η υπόλοιπη συνέντευξη κύλησε ως συνήθως, και η Demi δεν εξήγησε πως ακριβώς το στρες προκάλεσε να πέσουν τα δόντια της, αλλά όπως και να έχει είναι απίστευτο.

5

Είναι εντυπωσιακό που η Demi κατάφερε να κρατήσει τα πεσμένα της δόντια για τόσο πολύ καιρό, μιας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ασχολούνται συνεχώς μαζί της.

6

Η Demi Moore απέκτησε τρεις κόρες με τον Bruce Willis, την Rumer, την Scout, και την Tallulah.

7

Ευτυχώς, η ηθοποιός επιδιόρθωσε γρήγορα τα δόντια της, αλλά είναι τρομακτικό αν σκεφτεί κανείς πόσο μεγάλο αντίκτυπο μπορεί έχει το έντονο στρες.

8

Αφήστε το σχόλιο σας: