Κοριτσάκι 7 ετών είναι θύμα bullying για πάνω από έναν χρόνο. Τότε οι Μηχανόβιοι της Πόλης φτάνουν στο Σπίτι της... - Fanpage

Κοριτσάκι 7 ετών είναι θύμα bullying για πάνω από έναν χρόνο. Τότε οι Μηχανόβιοι της Πόλης φτάνουν στο Σπίτι της…

Είναι μόλις 7 ετών και έχει βασανιστεί από ένα 11χρονο αγόρι που την κοροϊδεύει για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο εκφοβισμός ήταν τόσο σοβαρός που φοβάται να βγει έξω από το σπίτι της για να παίξει. Κάποια στιγμή, το αγόρι την χτύπησε τόσο άσχημα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο.

«Πήγαινε με το ποδήλατο στο σπίτι της και το αγόρι την έσπρωξε στο έδαφος και την κλώτσησε στο πρόσωπό της», είπε η μαμά της, η Christine. Ενώ η μητέρα του αγοριού αρνείται τους ισχυρισμούς, ο ίδιος κατηγορήθηκε για επίθεση.

Έτσι, η μικρή Ashely Wastakiewicz έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της.

Η μαμά της Ashley δημιούργησε μια σελίδα κατά του εκφοβισμού στο Facebook που ονομάζεται «Justice for Ashley» για να υποστηρίξει τη συμμετοχή της. Αλλά η Christine ποτέ δεν περίμενε ότι αυτοί οι ήρωες θα συγκεντρώνονταν γύρω της!

Δεκάδες μέλη μιας τοπικής λέσχης μοτοσικλετών εμφανίστηκαν στην αυλή της Ashley για να δείξουν την υποστήριξή τους και ενδεχομένως να δείξουν λίγο εκφοβισμό στον γείτονά της!

 

«Μευτήκαμε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε», δήλωσε ο μοτοσυκλετιστής James Dingmon, μέλος της American Veterans Motorcycle Club. «Δεν πιστεύω στον εκφοβισμό. Κανείς δεν πρέπει να τον βιώσει. Θέλαμε να δείξουμε στο κοριτσάκι ότι είναι η αγαπημένη μας και ότι έχει ανθρώπους εκεί έξω που την νοιάζονται.»

Ένας άλλος, ο John R. Spencer, έγραψε στη σελίδα του Facebook μετά την εμφάνισή του στην Ashley: «Κάναμε τη διαφορά απόψε και βοηθήσαμε στην ευρεία καταπολέμηση του εκφοβισμού. Βοηθήσαμε ένα υπέροχο κορίτσι 7 ετών, την Ashley , η οποία έχει δεχτεί εκφοβισμό στη γειτονιά της εδώ και αρκετό καιρό και έχει τρομοκρατηθεί. Μην φοβάσαι! Είμαστε μαζί σου!».

2

Μετά από την απρόσμενη επίσκεψη των μηχανόβιων, η Ashley φώναξε από το δρόμο με υπερηφάνεια: «δεν φοβάμαι πια!»

Οι μηχανόβιοι υποσχέθηκαν να μείνουν σε επαφή με την Ashley και την οικογένειά της. Ελπίζουν ότι η πράξη τους θα εξαπλωθεί και ο βίαιος και καταστροφικός εκφοβισμός θα τελειώσει.

Καθώς παρακολουθείτε το παρακάτω βίντεο, μπορείτε να αισθανθείτε το χαμόγελο στο πρόσωπο της Ashley.

Αφήστε το σχόλιο σας: