Λίγο πριν ανέβει στην Σκηνή, έμαθε ότι πέθανε η Γιαγιά του. Ο τρόπος που την αποχαιρέτισε έκανε τους κριτές να δακρύσουν... - Fanpage

Λίγο πριν ανέβει στην Σκηνή, έμαθε ότι πέθανε η Γιαγιά του. Ο τρόπος που την αποχαιρέτισε έκανε τους κριτές να δακρύσουν…

Ο Harry Gardner είναι μόνο 16 ετών, αλλά θεωρείται ήδη αστέρι. Πρόσφατα, εμφανίστηκε στη σκηνή του «Βρετανικού Got Talent» για να τραγουδήσει ένα δικό του τραγούδι με πολύ ιδιαίτερο νόημα.

Ο Harry έγραψε το «Not Alone» για τη 77χρονη γιαγιά του, Maureen. Είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Αλτσχάιμερ πριν από τρία χρόνια και οι δυο τους είχαν αναπτύξει έναν απίστευτο δεσμό. Η κατάσταση της υγείας της λυπούσε πολύ τον επίδοξο τραγουδοποιό, αλλά δήλωσε στους κριτές ότι η διάγνωσή της βοήθησε στο να φέρει πιο κοντά την οικογένειά του.

Καθώς ο έφηβος κάθισε στο πιάνο και άρχισε να τραγουδάει τους δυνατούς στίχους του, οι κριτές ξέσπασαν σε δάκρυα. Μπόρεσε να πολεμήσει τη νευρικότητά του και να δώσει μια αξέχαστη παράσταση.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως πέρασε στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού.

Λίγες μέρες πριν η ακρόαση του Harry προβληθεί στην τηλεόραση, η οικογένεια έμαθε ότι η Maureen πέθανε. Θα ήταν τόσο υπερήφανη για τον ταλαντούχο εγγονό της!

Αφήστε το σχόλιο σας: