Μαμά γεννάει πανομοιότυπα δίδυμα, αλλά λίγες μέρες μετά παρατηρεί μια τρομακτική αλλαγή στο πρόσωπο του ενός... - Fanpage

Μαμά γεννάει πανομοιότυπα δίδυμα, αλλά λίγες μέρες μετά παρατηρεί μια τρομακτική αλλαγή στο πρόσωπο του ενός…

Πριν από 19 χρόνια, η Ramona ήταν έγκυος με δίδυμα αγόρια. Πριν γεννήσει, οι γιατροί παρατήρησαν ότι ένα από τα μωρά υπέστη μια κατάσταση τόσο σπάνια που της έδωσαν την επιλογή της έκτρωσης του ενός μωρού.

Τελικά, η Ramona αποφάσισε να συνεχίσει και με τις δύο εγκυμοσύνες, και γεννήθηκαν οι Hadin και Gabriel.

Ο Gabriel γεννήθηκε με το σύνδρομο Pierre Robin, μια σπάνια κατάσταση στην οποία η κάτω γνάθος είναι άμορφη και η γλώσσα είναι τοποθετημένη πιο πίσω στο στόμα από το συνηθισμένο. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα δυσκολίες στην αναπνοή και τη σίτιση.

Επειδή έμοιαζε τόσο διαφορετικός από τον Hadin και τα άλλα παιδιά στο σχολείο, ήταν το αντικείμενο συνεχούς εκφοβισμού. Ποτέ δεν του άρεσε να βγάζει φωτογραφίες. Ο Hadin έπαιξε το ρόλο του προστατευτικού αδελφού, συχνά πολεμώντας με άλλους συμμαθητές για λογαριασμό του Gabriel.

Ακόμη και η μητέρα τους αισθάνθηκε άβολα και αναφέρει: «Κάποιος ήρθε και μου είπε ότι πρέπει να έπινα πολύ αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου».

Παρά τις σωματικές και ψυχολογικές δυσκολίες, ο Gabriel έχει αναπτύξει μια απίστευτη προοπτική ζωής και, με την πάροδο του χρόνου, μια ισχυρή και αξιοζήλευτη αίσθηση αυτοπεποίθησης.

Αλλά τώρα, μετά από είκοσι περίπου χρόνια , ο Gabriel έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να μοιάζει με τον δίδυμο αδερφό του…

Αφήστε το σχόλιο σας: