Μαυροφορούσα και βυθισμένη στο πένθος της η Αννίτα Πάνια! - Fanpage

Μαυροφορούσα και βυθισμένη στο πένθος της η Αννίτα Πάνια!

Το δικό της αντίο στον πατέρα της, Ανδρέα είπε το μεσημέρι της Πέμπτης η Αννίτα Πάνια!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας όπου λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη, έγινε η κηδεία του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες στα 81 του χρόνια.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας έπασχε από αλτσχάιμερ και η ίδια είχε μιλήσει δημόσια πριν δυο χρόνια για το πρόβλημα αυτό λέγοντας: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν τελικά αντιλαμβάνονται αυτό που τους συμβαίνει είναι λίγο, έως πολύ άγριο!».

Μάλιστα χτες σας παρουσιάσαμε πως ο θάνατος του πατέρα της δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα! Πριν από δύο χρόνια, η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο και τότε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Το Σόι Μου» είχε εξομολογηθεί πως η μητέρα του είχε πεθάνει, νικημένη από την νόσο του Αλτσχάιμερ.

Τότε, η Αννίτα Πάνια είχε πει συγκινημένη: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου.

Ωστόσο η Αννίτα Πάνια είχε τον πατέρα της σαν Θεό, ειδικά μετά την ξαφνική απώλεια της μητέρας της πριν από λίγα χρόνια!

Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε μιλήσει ανοικτά στο πρόσφατο παρελθόν για την απώλεια αυτή: «Αισθάνθηκα πολλά πράγματα που δεν έχει νόημα να τα περιγράψω σε μια συνέντευξη. Την ίδια ώρα ήρθε στην οικογένειά μας ένα νέο μέλος, ο γιος της Σοφίας τον οποίο περίμενε με μεγάλη λαχτάρα η μητέρα του, αφού το παιδί αυτό είναι σαν αδελφάκι του γιου μου. Η ζωή όμως παίζει τα δικά της παιχνίδια, καθώς αντικαθιστά πρόσωπα και πράγματα».

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: