Μοναχικός άντρας Βρέθηκε Νεκρός στο Δωμάτιο του. Αυτό που Αντίκρισε ο άνθρωπος που τον Φρόντιζε είναι άκρως Σοκαριστικό.. - Fanpage

Μοναχικός άντρας Βρέθηκε Νεκρός στο Δωμάτιο του. Αυτό που Αντίκρισε ο άνθρωπος που τον Φρόντιζε είναι άκρως Σοκαριστικό..

Αυτός ο άνθρωπος από το Salem, ζούσε απομονωμένος και μόνος … και έτσι ακριβώς πέθανε. Δεν είχε φίλους.

Ο Πάστορας Thomas William McCracken ΙΙΙ, τον Δεκέμβριο του 2016 επισκέφθηκε το σπίτι του νεκρού, για πρώτη φορά. Αλλά δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένος για αυτό που αντίκρυσε.

Κατά την επίσκεψή του, ήταν πολύ ταραγμένος για αυτό που έβλεπε στο σπίτι του νεκρού άντρα και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ζούσε εκεί. Επέστρεψε την επόμενη μέρα για να μοιραστεί στο Facebook το πώς έζησε και πέθανε μόνος αυτός ο άνθρωπος. Το σώμα του βρέθηκε δύο ημέρες μετά το θάνατό του.

Ο πάστορας, με αυτή του την εμπειρία, θέλει να ρίξει φως στο κοινωνικό και πολιτιστικό πρόβλημα σε όσους ανθρώπους ζουν μόνοι και δεν σκέφτονται σαν όλους εμάς.

Στο παρακάτω απόσπασμα, μας δείχνει το σαλόνι, το καθιστικό, την κουζίνα, την αποθήκη και την κρεβατοκάμαρα όπου ο άνδρας λέγεται ότι πέθανε.

Ο McCracken περιγράφει το μπάνιο, ως το πιο σπαρακτικό δωμάτιο…

Αφήστε το σχόλιο σας: