Μόλις είδε το πρόσωπο του νεογέννητου μωρού της, αρνήθηκε να το κρατήσει. Τότε μια νοσοκόμα έκανε ΚΑΤΙ το συγκλονιστικό! - Fanpage

Μόλις είδε το πρόσωπο του νεογέννητου μωρού της, αρνήθηκε να το κρατήσει. Τότε μια νοσοκόμα έκανε ΚΑΤΙ το συγκλονιστικό!

Ήταν αδιανόητο. Οι βιολογικοί γονείς του Adam αρνήθηκαν να τον πάρουν σπίτι, όταν γεννήθηκε. Είπαν ότι αν οι γιατροί τους ανάγκαζαν να τον πάρουν, θα δηλητηρίαζαν τον ίδιο τους τον γιο από φόβο μην τους κοροϊδέψουν. Ο Adam γεννήθηκε με υγιή εγκέφαλο, πνεύμονες και καρδιά.

Ωστόσο, δεν είχε βλέφαρα, μύτη και χέρια. Επίσης, τα πόδια του ήταν ενωμένα. Οι γονείς του πίστευαν ότι οι επιλογές τους ήταν είτε να τον εγκαταλείψουν είτε να τον σκοτώσουν.

Ο Raja και η Jessica Paulraj, ένα παντρεμένο ζευγάρι που ήταν επίσης ο γιατρός και η νοσοκόμα του Adam, δεν μπορούσαν να το ανεχτούν αυτό. Η Jessica κράτησε το αγοράκι στα χέρια της.

Κατάλαβαν ότι έπρεπε να τον υιοθετήσουν. Ο Adam διαγνώστηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Bartsocas-Papas. Το ζευγάρι πήγε το νέο τους γιο σε έναν ειδικό όπου έκανε αρκετές εγχειρήσεις.
Αλλά το κόστος ήταν υψηλό.

Τότε συνέβη κάτι απίθανο. Η κοινότητα ενώθηκε και συγκέντρωσε 100.000 δολάρια για το μωρό που «κανείς δεν ήθελε» σε μόλις μία εβδομάδα. Πλέον ο Adam μπορεί να κλείσει τα μάτια και το στόμα για πρώτη φορά.

«Θα γίνει τέλειος; Ναι, είναι ήδη τέλειος. Θα είναι φυσιολογικός σύμφωνα με τις προσδοκίες του κόσμου; Ποτέ», είπε ο γιατρός του Adam, John van Aalst. Χάρη στην αγάπη και την φροντίδα του Raja και της Jessica, αλλά και χάρη στην βοήθεια της κοινότητας, ο Adam είναι ευτυχισμένο μωρό.

Αφήστε το σχόλιο σας: