Να ΓΙΑΤΙ δεν πρέπει να Πετάτε τα Βουρτσάκια από την Μάσκαρα όταν Τελειώσει! Δεν είχαμε Ιδέα... - Fanpage

Να ΓΙΑΤΙ δεν πρέπει να Πετάτε τα Βουρτσάκια από την Μάσκαρα όταν Τελειώσει! Δεν είχαμε Ιδέα…

Αν βάφεστε, πιθανόν να χρησιμοποιείτε πολλά μπουκαλάκια μάσκαρα το χρόνο και μόλις τελειώνουν να τα πετάτε. Είναι καλή ιδέα να ξεφορτώνεστε τις παλιές μάσκαρα, γιατί μετά από 3 μήνες γεμίζουν βακτήρια. Αλλά πριν πετάξετε τις συσκευασίες, βγάλτε το βουρτσάκι τους. Αυτά τα βουρτσάκια μπορείτε να τα καθαρίσετε και να τους δώσετε μια νέα, αξιαγάπητη χρήση.

Τα βουρτσάκια αυτά είναι πολύ σημαντικά για την διάσωση άγριων ζώων! Πολλοί οργανισμοί για την προστασία της άγριας ζωής χρησιμοποιούν βουρτσάκια μάσκαρα για να μεγαλώσουν τα άγρια ζωάκια.

Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί, αλλά αυτά τα βουρτσάκια είναι πολύ καλά για το τρίχωμα των άγριων ζώων. Χάρη στο καταφύγιο άγριας ζωής Appalachian στην Βόρεια Καρολίνα, όλο και περισσότεροι ενημερώνονται για την διαφορετική τους χρήση.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα:

13

Τον Μάρτιο του 2017, η Savannah Trantham, η οποία δουλεύει στο καταφύγιο άγριας ζωής Appalachian, δημοσίευσε στο Facebook ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Εξήγησε ότι τα καθαρά βουρτσάκια μάσκαρα είναι ζωτικής σημασία για την δουλειά των διασωστών και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην δημοσίευση της. Πάνω από 60.000 άτομα κοινοποίησαν το μήνυμα της, χιλιάδες σχολίασαν και το κυριότερο, άρχισαν να κρατάνε τα παλιά τους βουρτσάκια.

14

Η Savannah πρόσθεσε μια λεζάντα μαζί με την φωτογραφία που ανέβασε:

«Ξέρατε ότι κάτι τόσο απλό όσο ένα βουρτσάκι μάσκαρα μπορεί να βοηθήσει την άγρια ζωή; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα βουρτσάκια για να αφαιρέσουμε τα αβγά μυγών και τις προνύμφες από το τρίχωμα των άγριων ζώων. Είναι ιδανικά, γιατί οι τρίχες τους είναι πολύ πυκνές.

Έχετε παλιά βουρτσάκια από μάσκαρα σε κάποιο συρτάρι; Γνωρίζετε κάποιον μακιγιέζ; Καθαρίστε τα βουρτσάκια σας με καυτό νερό και σαπούνι και δώστε τους μια νέα χρήση. Μπορείτε να τα στείλετε εδώ:

Appalachian Wild
P.O. Box 1211
Skyland, NC 28776»

15

Αφότου η δημοσίευση της Savannah έγινε τόσο δημοφιλής, το καταφύγιο άρχισε να κάνει δημοσιεύσεις σχετικά με το πώς χρησιμοποιούνται τα βουρτσάκια. Εδώ ένα μικρό πόσουμ απολαμβάνει την περιποίηση με ένα βουρτσάκι μάσκαρα. Τα πόσουμ είναι ευγενικά πλάσματα που τρώνε επικίνδυνα τσιμπούρια, γι’αυτό πρέπει να τα προσέχουμε!

16

Τα βουρτσάκια βοηθάνε και τα παπάκια. Βοηθάνε να καθαριστούν τα φτερά τους από κόνιδες, ψύλλους και άλλα έντομα. Επίσης, είναι σημαντικά για την περιποίηση τους. Όλα τα ζώα στο καταφύγιο επωφελούνται από τα βουρτσάκια αυτά!

17

Λίγο μετά την δημοσίευση της Savannah, άρχισαν να συρρέουν δωρεές. Άνθρωποι από όλοι την χώρα άρχισαν να μαζεύουν τα παλιά τους βουρτσάκια και να τα στέλνουν στο καταφύγιο.

18

Το καταφύγιο συνιστά να αναζητάτε τα παλιά μπουκαλάκια μάσκαρα που έχουν περάσει την ημερομηνία λήξης των τριών μηνών από το άνοιγμα τους. Επίσης, οι μακιγιέζ και τα καταστήματα με καλλυντικά μπορούν να στείλουν τα βουρτσάκια μίας χρήσης που χρησιμοποιούν!

19

Το καταφύγιο Appalachian έχει λάβει χιλιάδες βουρτσάκια, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη παρόμοια καταφύγια που τα έχουν ανάγκη. Γιατί να μην δωρίσετε κι εσείς τα παλιά σας βουρτσάκια σε ένα τοπικό καταφύγιο;

Αν πάλι δεν έχετε βουρτσάκια, μπορείτε να στείλετε κάτι από τα παρακάτω:

-Παλιά κρεβατάκια, λουριά ή μπολ κατοικίδιων
-Χαρτοπετσέτες
-Μωρομάντιλα
-Μπατονέτες
-Ζωοτροφή
-Υγρό για τα πιάτα
-Δωροκάρτες για σούπερ μάρκετ

Αφήστε το σχόλιο σας: