Νόμιζε πως περίμενε δίδυμα. Όταν όμως ήρθε η ώρα του τοκετού, ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν ΑΥΤΟ που έβλεπαν! - Fanpage

Νόμιζε πως περίμενε δίδυμα. Όταν όμως ήρθε η ώρα του τοκετού, ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν ΑΥΤΟ που έβλεπαν!

Η νεόνυμφη Samantha Weng είχε ενθουσιαστεί όταν έμαθε πως είχε μείνει έγκυος ένα μήνα μετά την εγκυμοσύνη της. Η Samantha είναι από την Ταϊβάν αλλά ζει στις ΗΠΑ και ανυπομονούσε να γίνει μητέρα. Δεν είχε ιδέα όμως τι την περίμενε.

43

Σε μία από τις επισκέψεις στον γιατρό στις 7 εβδομάδες, οι γιατροί δεν έβρισκαν το μωρό της στον υπέρηχο. Της είπαν πως πιθανώς να είχε έκτοπη κύηση, όπου το έμβρυο σχηματίζεται έξω από την μήτρα, και της συμβούλεψαν να κάνει έκτρωση.

Ελπίζοντας για κάτι καλύτερο, αποφάσισαν να περιμένουν μερικές εβδομάδες. Στην επόμενη επίσκεψη, τους ανακοίνωσαν πως θα αποκτούσαν δίδυμα!

44

Το να περιμένουν ήταν η σωστή απόφαση και ένιωσαν πολύ ανακουφισμένοι και ενθουσιασμένοι. Μερικές εβδομάδες μετά πήγαν και σε άλλον γιατρό για να την εξετάσει. Εκεί σοκαρίστηκαν ακόμα περισσότερο. Είπαν στον γιατρό ότι περιμένουν δίδυμα.

Μετά από λίγο όμως και αφού συζήτησε με τους συναδέλφους του, τους είπε πως τελικά θα αποκτούσαν τρίδυμα!

45

Η Samantha θυμάται να νιώθω ταυτόχρονα χαρά και φόβο όταν άκουσε τα νέα αλλά πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει. Δεν θεωρήθηκε εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και μετά από 12 εβδομάδες μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο παίδων Lucile Packard.

46

Εκεί ο γιατρός είπε να κάνει έναν υπέρηχο για σιγουριά. Μετά από 20 λεπτά εξέτασης, είπε στο ζευγάρι.  ‘Περιμένετε! Βρήκα και 4ο παιδί!’

Τότε, η Samantha άρχισε πραγματικά να ανησυχεί. Γιατί έβγαιναν τα μωρά το ένα μετά το άλλο; Ο γιατρός της είπε πως είχε την επιλογή να μειώσει τα μωρά. Οι γονείς της την υποστήριξαν αυτή την επιλογή.

47

Της είπαν να αφήσει μόνο δύο μωρά για να είναι πιο εύκολη η εγκυμοσύνη της. Τελικά όμως, δεν μπόρεσε να σκοτώσει κανένα.

Πέρασε δύσκολα στην εγκυμοσύνη της και έμεινε έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο για να παίρνει θεραπείες.

48

49

Στις 21 Οκτωβρίου 2010. γεννήθηκαν τα τετράδυμα στις 26 εβδομάδες, με καισαρική. Είχαν όμως πολύ δρόμο μπροστά τους.

50

Εκείνη και ο άντρας της ονόμασαν τα παιδιά τους Audrey, Emma, Natalie και Isabelle. Μετά από εβδομάδες στην εντατική, μπορούσαν επιτέλους να τα πάρουν σπίτι.

51

Η πρόκληση τώρα ξεκινούσε γι’αυτούς τους γονείς. Τα κορίτσια ήθελαν 40 πάνες την μέρα και η Samantha έπρεπε συνεχώς να τα θηλάζει. Δεν είχε καθόλου χρόνο να ξεκουραστεί.

52

Δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος τι έχουν περάσει όταν τους βλέπουν με τα 4 χαριτωμένα κοριτσάκια τους.

53

Επειδή γεννήθηκαν πρόωρα αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα υγείας και η Samantha νιώθει πως φταίει που δεν μπόρεσε να τους προσφέρει ένα καλύτερο ξεκίνημα στην ζωή.

54

Ρίξτε μια ματιά στην ζωή τους στο βίντεο που ακολουθεί:

55

Η Samantha ξέρει πως το μέλλον δεν θα είναι εύκολο αλλά αγαπάει πολύ τα παιδιά της και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

56

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: