Οι Γιατροί της έδιναν μόλις λίγες μέρες Ζωής. 5 Μήνες μετά όμως Αυτή η μικρή Μαχήτρια συνεχίζει να Διαψεύδει τους Πάντες! - Fanpage

Οι Γιατροί της έδιναν μόλις λίγες μέρες Ζωής. 5 Μήνες μετά όμως Αυτή η μικρή Μαχήτρια συνεχίζει να Διαψεύδει τους Πάντες!

Η Johanna και ο Craig Morton ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του μωρού τους. Η Johanna σύντομα θα έφερνε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Μετά από κάποιες εξετάσεις όμως, οι γιατροί είπαν στους γονείς, ότι το κοριτσάκι τους δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, λόγω μιας γενετικής ανωμαλίας στην καρδιά του.

Είχε σύνδρομο ετεροταξίας, κάτι σαν καρδιοπάθεια. Είχαν προειδοποιήσει την μητέρα πως πρόκειται να αποβάλει χωρίς να προλάβει να το φέρει στον κόσμο. Παρόλα αυτά, εάν εκ θαύματος γεννιόταν, θα μπορούσε να ζήσει μόνο για λίγους μήνες αλλά δεν προλάβαινε να δει το πρώτο χιόνι να πέφτει.

Η μικρή τελικά γεννήθηκε με καισαρική τομή. Ακόμη και με αργούς καρδιακούς παλμούς, κατάφερε να επιβιώσει. Ύστερα από πέντε μήνες ζωής, η μικρή κατάφερε αυτό που οι γιατροί θεωρούσαν αδύνατο. Είδε την πρώτη χιονόπτωση «σκάζοντας» ένα τεράστιο χαμόγελο!

1

Η Johanna σε μια ανάρτησή της στο Facebook: «Στις 23 Δεκεμβρίου του 2015, πήγα για υπερηχογράφημα πιστεύοντας ότι θα φύγω από κει με δάκρυα χαράς. Τα πράγματα όμως δεν ήρθαν όπως τα περίμενα..»

2

«Ήμουν στις 12 πρώτες εβδομάδες κύησης, όταν μας είπαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την καρδιά του μωρού μου. Με είχαν προετοιμάσει για το χειρότερο, ότι το κοριτσάκι μου δεν πρόκειται να γεννηθεί. Υπήρχε όμως ακόμη ελπίδα για το μωρό μου.»

3

«Το μόνο πράγμα που κάναμε, είναι να προσευχόμαστε συνεχώς..»

4

«Το κοριτσάκι μας είχε 40-50 καρδιακούς παλμούς, αλλά το πάλευε με τον τρόπο της.»

5

«Όταν ήταν 6 ημερών, έκανε την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Στις 21η Ιουλίου καταφέραμε να την φέρουμε στο σπίτι μας! Είναι μια μαχήτρια!»

6

«Είναι ένα θαύμα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματα που ένοιωσα, όταν αντίκρισα το πρώτο της χαμόγελο!»

Αφήστε το σχόλιο σας: