Οι χιλιάδες θαυμαστές της, την λάτρευαν για την περιφέρειά της. Όταν όμως αδυνάτισε; Οι αντιδράσεις τους θα σας σοκάρουν! - Fanpage

Οι χιλιάδες θαυμαστές της, την λάτρευαν για την περιφέρειά της. Όταν όμως αδυνάτισε; Οι αντιδράσεις τους θα σας σοκάρουν!

Η Rosie Mercado ήθελε να γίνει μοντέλο, αλλά συχνά την απέρριπταν λόγω του μεγέθους της. Τους άρεσε το όμορφο πρόσωπο της στις φωτογραφίες, αλλά της έλεγαν ότι θα είχε περισσότερη δουλειά αν έχανε κιλά. Μετά το διαζύγιο της το 2009, μπήκε στον διαγωνισμό Miss Plus America και την ανακάλυψαν.

Σύντομα, οι γοφοί της που είχαν περιφέρεια 1,90 την έκαναν διάσημο μοντέλο μεγέθους. Είχε φτάσει να ζυγίζει πάνω από 180 κιλά. Αλλά μερικά χρόνια πριν, αποφάσισε να γίνει πιο υγιής και άρχισε να γυμνάζεται. Όσο περνούσαν οι μήνες, τόσο περισσότερο βάρος έχανε – μέχρι που έχασε 115 κιλά σε δύο χρόνια.

Κατέγραψε την αλλαγή της στα κοινωνικά δίκτυα. Αλλά αντί να την ντροπιάσουν οι κριτικοί μοντέλων για το βάρος της, όπως στο παρελθόν, οι ίδιοι της οι θαυμαστές ήταν αυτοί που στράφηκαν εναντίον της. Δεν το περίμενε.
«Μου έστελναν άσχημα μηνύματα», είπε. «Μου έλεγαν να πηδήξω από γέφυρα και να σκοτωθώ, επειδή έχασα βάρος.»

Στο παρακάτω βίντεο, η Rosie αποκαλύπτει την δραματική απώλεια βάρους της και την θετική της στάση στην εκπομπή “The Doctors”:

Αφήστε το σχόλιο σας: