Ο Άντρας της Μύριζε άσχημα και του είπε να πάει για Εξετάσεις. Τότε οι Γιατροί διέγνωσαν ΚΑΤΙ Τρομακτικό! - Fanpage

Ο Άντρας της Μύριζε άσχημα και του είπε να πάει για Εξετάσεις. Τότε οι Γιατροί διέγνωσαν ΚΑΤΙ Τρομακτικό!

Όταν ήταν έφηβη, η Joy Milne, συνειδητοποίησε ότι είχε μια πολύ οξεία αίσθηση της όσφρησης. Η «υπερ-αίσθηση» της έγινε σαφής όταν μεγάλωσε και παντρεύτηκε.

Όταν ο σύζυγός της, ο Les, ήταν 45 ετών άρχισε να παρατηρεί μια περίεργη μυρωδιά επάνω του. Ο Les ήταν αναισθησιολόγος και η Joy αρχικά υπέθετε ότι η μυρωδιά του ήταν ιδρώτας, αφού εκείνος δούλευε πολλές ώρες.

Έξι χρόνια αργότερα, ο Les έλαβε μια τρομακτική διάγνωση: Οι γιατροί του είπαν ότι είχε τη νόσο του Πάρκινσον. Η Joy και ο Les άρχισαν να παρακολουθούν συνεδριάσεις υποστήριξης και βρέθηκαν να περιβάλλονται από ανθρώπους με νόσο του Πάρκινσον. Η Joy αναγνώρισε την ίδια οσμή στους ξένους γύρω της.

Μια μέρα, σηκώθηκε και ανακοίνωσε: «μπορώ να το μυρίσω σε όλο το δωμάτιο». Αλλά οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι αν η διαίσθηση της Joy ήταν σωστή ή ήταν απλά μια σύμπτωση. Έτσι, διεξάχθηκε ένα πείραμα, το οποία θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και ιδού, η Joy τα πήγε εξαιρετικά καλά στο τεστ.

Οι επιστήμονες συνδέουν τώρα το Πάρκινσον με μια λεπτή αλλαγή στα φυσικά έλαια του δέρματος. Χάρη στη Joy, ένα τεστ θα μπορεί να προσφέρει έγκαιρη διάγνωση.

Αφήστε το σχόλιο σας: