Ο Άντρας της την Παράτησε επειδή ήταν Χοντρή. Έτσι αποφάσισε να Αδυνατίσει για να τον Εκδικηθεί. Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα! - Fanpage

Ο Άντρας της την Παράτησε επειδή ήταν Χοντρή. Έτσι αποφάσισε να Αδυνατίσει για να τον Εκδικηθεί. Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα!

Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της Jennifer Velardi. Η μητέρα της αυτοκτόνησε εξαιτίας της κατάθλιψης. Μετά από λίγο καιρό, ο άντρας της Jennifer έφυγε από την χώρα.

1

2

«Πήγε στην πατρίδα του, στην Δομινικανή Δημοκρατία, για να επισκεφτεί την οικογένεια του και δεν επέστρεψε ποτέ», εξηγεί. Την ημέρα που θα πήγαινα να τον πάρω από το αεροδρόμιο, έλαβα ένα e-mail στο οποίο μου έλεγε ότι δεν θα επέστρεφε.»

Η Jennifer πάντα χρησιμοποιούσε το φαγητό για να αντιμετωπίσει την ψυχική ασθένεια της μητέρας της, αλλά από τότε που πέθανε, ο πόνος ήταν αβάσταχτος.

3

4

«Η μητέρα μου έπασχε από κατάθλιψη. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ανησυχούσα για εκείνη συνεχώς και την είχα πολύ κοντά μου. Έτρωγα πολύ για να καθησυχάσω τους φόβους και τα άγχη μου», είπε. «Κοιμόμουν όλη την ώρα. Ήμουν ένα άδειο κέλυφος. Έτρωγα τα συναισθήματα μου.»

Με ύψος 1,57 είχε βάρος 107 κιλά. Τότε άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα ο γάμος της.

5

6

«Καθώς άρχισε να αυξάνεται σταθερά το βάρος μου από το άγχος, χειροτέρευε όλο και περισσότερο η κατάσταση μεταξύ μας. Παρ’όλο που δεν μου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν του άρεσε το μέγεθος μου, η συμπεριφορά του με έκανε να αισθάνομαι ανεπιθύμητη, μη ελκυστική και ανάξια.»

Ο άντρας της την αποθάρρυνε από το να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και ξαφνικά έφυγε.

«Ήταν σαν χαστούκι που με ξύπνησε από το συναισθηματικό κώμα στο οποίο είχα πέσει από τότε που πέθανε η μητέρα μου», είπε.

7

8

Η Jennifer άρχισε να τρώει πιο υγιεινά, μετρούσε τς θερμίδες, άρχισε να περπατά και μετά να τρέχει και τελικά άρχισε να κάνει και βάρη. Πλέον μπορεί να κάνει τα απλά πράγματα. Οι αρθρώσεις της δεν πονάνε πια και μπορεί να κάθεται με άνεση σε καθίσματα αεροπλάνου.

«Νομίζω ότι η μαμά μου θα ήταν περήφανη για το γεγονός ότι έχω επιτέλους τον έλεγχο της υγείας μου, του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Η μεγαλύτερη ευχή της ήταν να με δει ευτυχισμένη.»

9

10

Αφήστε το σχόλιο σας: