Ο αδελφός της πέθανε ξαφνικά. Όταν όμως μετά από 8 μήνες άκουσε την καρδιά του να χτυπάει ξανά, έπαθε ΣΟΚ... - Fanpage

Ο αδελφός της πέθανε ξαφνικά. Όταν όμως μετά από 8 μήνες άκουσε την καρδιά του να χτυπάει ξανά, έπαθε ΣΟΚ…

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε οικογένειας: ένα τηλεφώνημα και τίποτα πια δεν είναι το ίδιο – ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει χαθεί για πάντα. Για την οικογένεια Heisler, το αγαπημένο αυτό πρόσωπο ήταν ο γιος και αδερφός τους. Η απώλεια χτύπησε πολύ άσχημα ειδικά την αδερφή του, Casey, που τον αγαπούσε πάρα πολύ.

73

Ο τραγικός θάνατος του Matt ήταν η δεύτερη τραγωδία που χτύπησε τους Heislers. Η μικρότερη αδερφή του Matt, Alicia, πέθανε στην ηλικία των 4 από μία καρδιακή πάθηση. Ο θάνατος της αδερφής του είχε επηρεάσει πολύ τον Matt, ο οποίος αποφάσισε να γίνει δωρητής οργάνων. Ήθελε να σώσει τις ζωές άλλων εάν έφευγε πολύ νωρίς. Ποτέ δεν περίμενε όμως αυτό να συμβεί τόσο σύντομα.

Η καρδιά του πήγε σε έναν βετεράνο που τον έλεγαν Tom Meeks. Έπασχε από μία σπάνια καρδιακή πάθηση που είχε διαγνωστεί το 2011. Για εκείνον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά: εάν δεν έπαιρνε καινούργια καρδιά, θα πέθαινε σύντομα.

74

Ο Tom είχε απελπιστεί. Πέντε νοσοκομεία αρνήθηκαν να τον χειρουργήσουν. Τελικά, βρήκε την τύχη του στην κλινική Mayo, όπου πήρε την καρδιά του Matt μετά από μία εκπληκτική σύμπτωση.

Η οικογένεια του Matt ήθελε να γνωρίσει τον άντρα στον οποίο θα συνέχιζε να χτυπάει η καρδιά του γιου τους. 8 μήνες μετά την επέμβαση, η οικογένεια Heisler κατάφερε επιτέλους να γνωρίσει τον Tom. Ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή για όλους.

75

Για μία στιγμή, η οικογένεια μπορούσε να αγκαλιάσει την καρδιά που αγαπούσε τόσο πολύ. Κατάφεραν ακόμα και να την ακούσουν να χτυπάει για άλλη μια φορά με στηθοσκόπιο. Ο ήχος τους έκανε να συγκινηθούν.

76

Ο Tom, που είναι παντρεμένος με 4 εγγόνια δεν μπορούσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: