Ο δάσκαλος παρατήρησε ότι αυτές οι τρίδυμες δε μιλούσαν με κανέναν συμμαθητή τους. Τότε αποκάλυψε την σοκαριστική αλήθεια... - Fanpage

Ο δάσκαλος παρατήρησε ότι αυτές οι τρίδυμες δε μιλούσαν με κανέναν συμμαθητή τους. Τότε αποκάλυψε την σοκαριστική αλήθεια…

Όταν έφτασαν οι τρίδυμες Yeckes στο σχολείο τους στο Λας Βέγκας, δεν φαινόντουσαν να νοιάζονται για το σχολείο. Οι Haley, Kassidy και Sierra είχαν αμυντική στάση απέναντι στους καθηγητές, τους συμβούλους και τις αρχές γενικά.

Έκαναν πολλές απουσίες και δεν περνούσαν τα μαθήματα. Τα κορίτσια ήταν πολύ κλειστά και βασιζόντουσαν μόνο η μία στην άλλη. Αντί να τους γυρίσει την πλάτη, το σχολείο σύστησε στις τρίδυμες το πρόγραμμα GEAR UP, το οποίο τις πρόσφερε περισσότερη φροντίδα και υποστήριξη.

Όσο πιο άνετα ένιωθαν οι τρίδυμες με το προσωπικό, τόσο πιο πολύ βελτιωνόντουσαν οι βαθμοί τους. Όταν τελικά ανοίχτηκαν και μίλησαν για την κατάστασή τους, τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από ότι θα μπορούσε κανείς να περιμένει.

Η μητέρα τους είχε πεθάνει όταν ήταν μόλις 3 μηνών. Όταν πήγαν στην έκτη δημοτικού, ο πατέρας τους φυλακίστηκε. Πήγαν να ζήσουν με την γιαγιά τους αλλά επειδή εκείνη δεν πίστευε στο σχολείο, δεν τις έστελνε μέχρι την ηλικία των 8.

Όταν ο πατέρας τους βγήκε από την φυλακή, πήγε να ζήσει με τα κορίτσια. Τις άφηνε να φροντίσουν μόνες τους τον εαυτό τους για εβδομάδες κάθε φορά. Η στάση τους απέναντί του άλλαξε μία μέρα που τον πυροβόλησαν ενώ ήταν στο σπίτι.

Τα κορίτσια πήγαν να ζήσουν με τους παππούδες τους, που τις παραμελούσαν και αυτοί. Πέρασαν αρκετό καιρό της ζωής τους άστεγες, χωρίς φαγητό, ρούχα ή μετακίνηση.

Αλλά με την βοήθεια του προγράμματος, οι τρίδυμες κατάφεραν να ξεπεράσουν την απώλεια των γονιών τους και το γεγονός πως ήταν άστεγες. Κατάφεραν να ανεβάσουν τους βαθμούς τους και να αποκτήσουν νέα ενδιαφέροντα.

Τώρα, οι τρεις τους έχουν στόχο να σπουδάσουν. Στο βίντεο, θα δείτε την στιγμή της αποφοίτησης τους από το λύκειο, όταν τις έκαναν την έκπληξη της ζωής τους:

Αφήστε το σχόλιο σας: