Ο 16χρονος Γιος της αυτοκτόνησε ξαφνικά. Όταν διάβασε τα Τελευταία του Μηνύματα, Πάγωσε... - Fanpage

Ο 16χρονος Γιος της αυτοκτόνησε ξαφνικά. Όταν διάβασε τα Τελευταία του Μηνύματα, Πάγωσε…

O 16χρονος Daniel Briggs ήταν πρωτοετής στο λύκειο. Αγαπούσε τη φύση και τις βόλτες. Ήταν ένας έξυπνος έφηβος που νοιαζόταν για τους άλλους. Ήθελε να πάει κολέγιο και να κυνηγήσει τα όνειρά του. «Είχε μια ευαίσθητη πλευρά, που δεν είχαν τα άλλα παιδιά,» αναφέρει η μητέρα του Amy.

Αλλά μια μέρα, ο Daniel αυτοκτόνησε, πυροβολώντας τον εαυτό του.

Για πολλά χρόνια, ο Daniel δεχόταν ανελέητο bullying από μια ομάδα συμμαθητών του. Τον κορόιδευαν και του έκαναν επίθεση ακόμα και σωματικά σε τακτική βάση. Και ενώ προσπάθησε να κρύψει τον πόνο του από τα αγαπημένα του πρόσωπα, οι γονείς του Daniel απευθύνθηκαν πολλές φορές στη διεύθυνση του σχολείου. Τίποτα δεν φαινόταν να βοηθάει την περίπτωση του Daniel.

Στο συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί, η μητέρα μιλάει για τον γιο της και την τραγική μέρα που βρήκε το άψυχο σώμα του στο σπίτι τους. Ξεσπάει σε κλάματα ενώ εξιστορεί τα τραγικά γεγονότα, όπως και τα μηνύματα στο κινητό του γιου της που τελικά είχαν την μοιραία κατάληξη.

Η Amy ελπίζει ότι γνωστοποιώντας την ιστορία της, δε θα χαθούν άλλες ζωές από το bullying. Δείτε την συνταρακτική της συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

https://youtu.be/hCwVhQA8j_0

Αφήστε το σχόλιο σας: