Ο 9χρονος Γιος τους γελούσε συνέχεια και χωρίς λόγο. Όταν τον πήγαν στον Γιατρό, οι εξετάσεις έδειξαν ΚΑΤΙ το Σοκαριστικό... - Fanpage

Ο 9χρονος Γιος τους γελούσε συνέχεια και χωρίς λόγο. Όταν τον πήγαν στον Γιατρό, οι εξετάσεις έδειξαν ΚΑΤΙ το Σοκαριστικό…

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το γέλιο ενός παιδιού; Οι γονείς του 9χρονου Justin Cho από την Καλιφόρνια χαιρόντουσαν πολύ να ακούνε το γέλιο του γιου τους. Μερικές φορές, χωρίς κάποιο λόγο, ο Justin ξεκινούσε να γελάει ανεξέλεγκτα. Οι γονείς του νόμιζαν πως ήταν κομμάτι της προσωπικότητάς του, αλλά αυτό δεν ίσχυε. 

112

Όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, ο Justin λάτρευε να παίζει ποδόσφαιρο και επιτραπέζια. Ήταν πάντα χαρούμενος αλλά οι γονείς του άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησαν πως ο Justin γελούσε ακόμα περισσότερο όταν κουραζόταν πολύ ή όταν χτυπούσε.

Τότε, μία μέρα ο γιος τους έπαθε επιληπτική κρίση και μία ομάδα ειδικών έκανε μία σοκαριστική διάγνωση.

113

Πράγματι, τα ξεσπάσματα γέλιου που είχε πολλές φορές ήταν επιληπτικές κρίσεις. Αυτή η σπάνια ασθένεια λέγεται γελαστική επιληψία. Εκτός από αυτό, μία μαγνητική έδειξε πως είχε έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό του. Αυτοί οι όγκοι συνήθως είναι από την γέννηση αλλά δεν προκαλούν προβλήματα μέχρι πολύ αργότερα, αν όχι καθόλου.

114

Λίγα χρόνια πριν, θα έπρεπε να του ανοίξουν το κεφάλι για να αφαιρέσουν τον όγκο. Αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι πολύ επικίνδυνες και απαιτούν πολύ χρόνο ανάρρωσης. Ευτυχώς όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι γιατροί μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν μικροσκοπικά εργαλεία που κατέστρεψαν τον όγκο με θερμότητα.

115

Και αυτή η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Τώρα, έξι μήνες μετά, ο Justin δεν παθαίνει πλέον κρίσεις επιληψίας. Και το καλύτερο είναι πως είναι όσο χαρούμενος ήταν και πριν!

Δείτε περισσότερα για την ιστορία του στο βίντεο:

Ο Justin και η οικογένειά του ανακουφίστηκαν και πλέον ο νεαρός ανυπομονεί να ζήσει μία γεμάτη ζωή. Συνέχισε να γελάς Justin!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: