Πέρασε μια ζωή μέσα στη χλεύη και τον εξευτελισμό. Σήμερα όμως παίρνει επιτέλους την εκδίκησή της... - Fanpage

Πέρασε μια ζωή μέσα στη χλεύη και τον εξευτελισμό. Σήμερα όμως παίρνει επιτέλους την εκδίκησή της…

Η 22χρονη Sophie Walker, έκανε τα συναισθήματα ντροπής και απαξίωσης συντρόφους της, ύστερα από δεκαετίες εκφοβισμού. «Πίεζα τον εαυτό μου να βγαίνει έξω και να κοινωνικοποιείται, αλλά πάντοτε έκρυβα το πρόσωπό μου πίσω από τα γυαλιά ηλίου».

Η Walker, από το Norfolk του Ηνωμένου Βασιλείου, γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται νευροϊνωμάτωση τύπου 1. Κληρονόμησε την ασθένεια από τη μητέρα της, η οποία έχει μια πολύ ήπια μορφή αυτής της γενετικής διαταραχής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Σπάνιων Διαταραχών, η νευροϊνωμάτωση χαρακτηρίζεται από μη καρκινικούς όγκους που αναπτύσσονται κατά μήκος του σώματος. Η ασθένεια είναι ανίατη και η νεαρή Walker έχει υποστεί ήδη επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της, για να διαχειριστεί καλύτερα την επίμονη ανάπτυξη του όγκου.

Η Walker σπατάλησε τα νιάτα της, προσπαθώντας να μην αφήνει να φτάνουν σε εκείνη τα σκληρά σχόλια και τα βλέμματα. Όταν ήταν παιδί, οι εκφοβιστές της την αποκαλούσαν «κορίτσι όγκος» και όπως η Walker σύντομα ανακάλυψε, ο εκφοβισμός δεν σταμάτησε όταν έφτασε στην ενηλικίωση.

1

Η σκληρότητα που αντιμετώπισε η Walker πήγε σε άλλο επίπεδο, όταν οι άντρες έβγαιναν ραντεβού μαζί της μόνο για να σπάσουν πλάκα. «Πολλοί από αυτούς με πλησίαζαν για να βγάλουν μια selfie μαζί μου. Ύστερα ανέβαζαν τις φωτογραφίες στο Facebook για να γελάσουν».

Η Walker δεν θα ξεχάσει ποτέ τις ομάδες αντρών που συζητούσαν μεταξύ τους για το ποιος θα φιλήσει το «κορίτσι όγκο». Η Walker σκέφτηκε ότι θα περάσει μόνη την ενήλικη ζωή της.

Και φυσικά, οι άνθρωποι συνήθως τη ρωτούσαν γιατί δεν έχει αφαιρέσει τους όγκους – σαν να μην το είχε σκεφτεί ποτέ πριν. «Επειδή είναι συνδεδεμένοι με τις νευρικές απολήξεις, η τελική αφαίρεση θα παραλύσει το πρόσωπό μου», εξηγούσε η Walker.

Προσπαθώντας να προχωρήσει στη ζωή της, η Walker εγγράφηκε στο Πανεπιστήμιο Harper Adams στο Shropshire ως φοιτήτρια στον τομέα της γεωργίας. Δεν το γνώριζε ακόμα, αλλά τα πράγματα θα άλλαζαν σύντομα.

«Μέχρι την έναρξη της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, η εμπιστοσύνη μου ήταν κλονισμένη», παραδέχτηκε η Walker. «Ο όγκος μου ήταν τόσο βαρύς, που τραβούσε το μάτι μου προς τα κάτω».

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Walker συναντήθηκε με έναν παλιό φίλο – ένα αγόρι ηλικίας 22 ετών που ονομάζεται Christian Dibden. «Ξεκινήσαμε ως φίλοι, αλλά υπήρχε πολύ έντονο φλερτ μεταξύ μας και συνειδητοποίησα ότι αισθανόμουν κάτι περισσότερο», δήλωσε η Walker.

2

Σε αντίθεση με τους άνδρες στο παρελθόν της, ο Dibden δεν απέφευγε να τον δουν μαζί της. Το αγαπημένο ζευγάρι βγαίνει από τον Σεπτέμβριο και η Walker έχει ξαναβρεί την εμπιστοσύνη της και την ελπίδα, ότι το μέλλον της μπορεί να είναι ευτυχισμένο.

«Οι άντρες δεν με κυκλοφορούσαν και ένιωθαν αμηχανία να τους βλέπουνε μαζί μου», δήλωσε η Walker. «Τώρα όμως, βρήκα τελικά κάποιον που με κάνει να αισθάνομαι όμορφη και με αγαπά για αυτό που είμαι».

Credit: Liftable

Αφήστε το σχόλιο σας: