Πήγε να πάρει τον Γιο της από τον Παιδικό Σταθμό, αλλά όταν πρόσεξε ΤΙ είχε στο Κεφάλι του; Της Σηκώθηκε η Τρίχα... - Fanpage

Πήγε να πάρει τον Γιο της από τον Παιδικό Σταθμό, αλλά όταν πρόσεξε ΤΙ είχε στο Κεφάλι του; Της Σηκώθηκε η Τρίχα…

Όταν η Κάμελα Τζάκσον πήρε τον σχεδόν ενός έτους γιο της, τον Hunter, από τον παιδικό σταθμό πριν από λίγους μήνες και είδε αμέσως ότι υπήρχε κάτι σοβαρό στο κεφάλι του.

Το μωρό της είχε ένα γιγαντιαίο εξόγκωμα στο κεφάλι του, το οποίο αργότερα καθορίστηκε στο νοσοκομείο ως κάταγμα κρανίου. Παρόλο που το μωρό της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, κανείς εκεί δεν μπορούσε να πει στην Τζάκσον τι είχε συμβεί στον γιο της.

Η Τζάκσον λέει ότι δεν ήξερε καν για τον τραυματισμό του Hunter μέχρι που το είδε με τα μάτια της.

1

Είπε: «Δεν με ενημέρωσαν από το σταθμό. Έκλαιγα στο δρόμο για το νοσοκομείο όταν οι γιατροί μου είπαν ότι το κρανίο του ήταν σπασμένο. Ήμουν πολύ, πολύ αναστατωμένη».

2

Σύμφωνα με την 11Alive, αυτό δεν ήταν το μοναδικό ύποπτο περιστατικό που έχει αναφερθεί στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό. Από το 2013, έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 17 αντίστοιχα περιστατικά.

3

Ο μικρός είναι ευτυχώς καλά τώρα και φοράει ένα κράνος αφρού για να προστατεύσει το κρανίο του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.

4

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την ιστορία, δείτε το βίντεο.

Credit: Vralnova

Αφήστε το σχόλιο σας: