Πήρε απ'το παζάρι αυτό το δαχτυλίδι για 15 δολάρια. 30 χρόνια αργότερα, δε φαντάζεστε ΠΟΙΑ η αξία του... Θα Ζαλιστείτε! - Fanpage

Πήρε απ’το παζάρι αυτό το δαχτυλίδι για 15 δολάρια. 30 χρόνια αργότερα, δε φαντάζεστε ΠΟΙΑ η αξία του… Θα Ζαλιστείτε!

Συχνά ακούμε ιστορίες για ανθρώπους που βρίσκουν αντικείμενα στο σπίτι τους ανυπολόγιστης αξίας, που πωλούνται έπειτα σε δημοπρασίες σε αδιανόητα ποσά.

Μια γυναίκα στο Λονδίνο δεν χρειάστηκε να ψάξει μακριά για να βρει ένα τέτοιο θησαυρό. Η γυναίκα που δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία της, προκάλεσε αίσθηση στο Διαδίκτυο, όταν αναφέρθηκε ότι ανακάλυψε ότι φορούσε δαχτυλίδι αξίας 450 χιλιάδων δολαρίων.

Πριν από 30 χρόνια το είχε αγοράσει σε παζάρι για 15 μόλις δολάρια, πιστεύοντας ότι ήταν ψεύτικο. Όμως το δαχτυλίδι ήταν μεγάλης αξίας και τεράστιο διαμάντι ήταν 26,27 καρατίων!

«Τυχαία το πήγε σε έναν κοσμηματοπώλη που της είπε ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικό διαμάντι και τη συμβούλεψε να το ψάξει,» αναφέρει η Jessica Wyndham, επικεφαλής του οίκου δημοπρασιών κοσμημάτων Sotheby. «Είναι αδύνατο να προσδιοριστεί πότε κατασκευάστηκε, αλλά το στυλ του διαμαντιού έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με κοσμήματα του 19ου αιώνα.»

Μήπως και η δική σας κοσμηματοθήκη κρύβει κάποιο μικρό θησαυρό και δε το γνωρίζετε ακόμα;

Αφήστε το σχόλιο σας: