Πήρε μια Τούρτα για να Γιορτάσει τα Γενέθλια του Σκύλου του. Απλά κοιτάξτε τη Φατσούλα του Σκύλου! - Fanpage

Πήρε μια Τούρτα για να Γιορτάσει τα Γενέθλια του Σκύλου του. Απλά κοιτάξτε τη Φατσούλα του Σκύλου!

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ενώ τα αγαπάνε πολύ, θεωρούν ότι δεν χρειάζονται πραγματικά κάποιο ακριβό δώρο. Μια φωτογραφία με την αντίδραση του σκύλου τη στιγμή που βλέπει την τούρτα γενεθλίων του, έχει γίνει viral.

Η Lucy, ένα πολύ καλό σκυλί, έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα. Ο ιδιοκτήτης του Christopher, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει πραγματικά εντυπωσιασμένη με την τούρτα γενεθλίων της.

Η συγκινητική αντίδραση της Lucy είναι τόσο αστεία, που δεν περιγράφεται με λέξεις!

Οι ιδιοκτήτες της Christopher και Jackie Vrankovic, της πήραν μια ειδική τούρτα γενεθλίων για σκυλάκια, από ένα αρτοποιείο που ονομάζεται what else?. Στην αρχή, θεώρησαν αυτή την κίνησή τους λίγο επιπόλαια.

Η έκφραση στο πρόσωπο της Lucy όμως, τους επιβεβαίωσε ότι τα χρήματα που έδωσαν άξιζαν τον κόπο.

1

Οι ιδιοκτήτες, δεν είχαν ιδέα ότι η φωτογραφία θα γινόταν viral. Η έκφραση του σκύλου εντυπωσίασε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι άφησαν και πολλά σχόλια.

2

Ο Christopher είχε βάλει λεζάντα στη φωτογραφία: «Νόμιζα ότι η τούρτα για το σκύλο μου ήταν σπατάλη χρημάτων, όμως η αντίδρασή του ήταν όλα τα λεφτά!»

Είπε ότι η ιδέα για το ειδικό κέικ ήταν αρχικά της της Jackie και ο ίδιος δεν συμφωνούσε. Τελικά όμως συμφώνησε σπαταλώντας 20 δολάρια για το κέικ.

3

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί κάτι σε αυτά τα κουταβίσια μάτια!

Ο Christopher είπε, ότι το κουτάβι άνηκε στη σύζυγό του και ήταν μόλις έξι μηνών όταν άρχισαν να μένουν μαζί. Πολύ γρήγορα όμως, δέθηκαν πολύ.

4

Η Lucy γιόρταζε το 5ο έτος της ηλικίας της και θα ήταν η τελευταία ημέρα γενεθλίων της ως «μοναχοπαίδι». Οι Vrankovics, περιμένουν το πρώτο τους μωρό.

Έτσι, αποφάσισαν να παραγγείλουν κάτι ιδιαίτερο για το σκυλάκι τους!

5

Φαίνεται ότι η Lucy, εκτίμησε πραγματικά αυτή τους τη χειρονομία. Αρκεί κανείς να δει τα χαρούμενα μεγάλα μάτια της για να το καταλάβει!

6

Αφήστε το σχόλιο σας: