Πίστευε πως το Μωρό της ήταν υγιέστατο. Μόλις όμως Αντίκρισε για πρώτη φορά τα Μάτια του... Πάγωσε! - Fanpage

Πίστευε πως το Μωρό της ήταν υγιέστατο. Μόλις όμως Αντίκρισε για πρώτη φορά τα Μάτια του… Πάγωσε!

Μια γυναίκα από την πόλη Κουανγκτσόου της Κίνας, είναι συντετριμμένη, καθώς το παιδί της γεννήθηκε με ανοφθαλμία, ένα σπάνιο σύνδρομο κατά το οποίο τα βρέφη έρχονται στη ζωή χωρίς πρώτα να έχει αναπτυχθεί ο ιστός των οφθαλμών τους.

Η ανοφθαλμία προσβάλλει ένα παιδί σε κάθε 100.000 γεννήσεις και δεν μπορεί να εντοπιστεί σε προγεννητικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η μητέρα του παιδιού, η Liu Peihua, γέννησε στις 20 Σεπτεμβρίου, και τώρα μιλάει με ειδικούς γιατρούς σε άλλο νοσοκομείο για να γίνει μια πιο εξονυχιστική ιατρική εξέταση στο παιδί.

1

Η ιστορία έγινε γνωστή από τα Κινέζικα μέσα ενημέρωσης και η μητέρα είχε κάθε όλους τους προγεννητικές εξετάσεις, χωρίς να έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό. Η οικογένεια του μωρού ελπίζει να λάβει δωρεές για να βοηθήσουν το μωρό να μεγαλώσει υγιές και ασφαλές.

2

Οι γονείς αναφέρουν ότι το βρέφος είναι σαν όλα τα μωρά και η μητέρα είχε συγκλονιστεί όταν έμαθε για τη πάθηση του παιδιού της, αλλά είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τα εμπόδια που τους παρουσιάστηκαν.

Δεν υπάρχει θεραπεία για την ανοφθαλμία, αν και σε κάποιες περιπτώσεις κάποια παιδιά λαμβάνουν τεχνητά εμφυτεύματα οφθαλμών ώστε να αναπτυχθούν τα οστά γύρω από τα μάτια πιο φυσικά.

3

4

5

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: