Παίρνει μόνο 1 Λεπτό για να το Διαβάσετε αλλά Μπορεί να σας Σώσει τη Ζωή. Δείτε πως να Αναγνωρίσετε τον Καρκίνο του Μαστού! - Fanpage

Παίρνει μόνο 1 Λεπτό για να το Διαβάσετε αλλά Μπορεί να σας Σώσει τη Ζωή. Δείτε πως να Αναγνωρίσετε τον Καρκίνο του Μαστού!


Την περασμένη εβδομάδα ίσως να είδατε κόκκινες καρδιές να κυκλοφορούν στο Facebook. Είναι ένα είδος «παιχνιδιού», όπου οι χρήστες ζητούσαν ο ένας από τον άλλον να ποστάρουν μια καρδιά στον τοίχο τους για να τιμήσουν την ευαισθητοποίηση του καρκίνου του μαστού. Μια γυναίκα που επιβίωσε από τον καρκίνο του μαστού, η Erin Smith Chieze, αποφάσισε να βοηθήσει τις γυναίκες να καταπολεμήσουν τον καρκίνο με έναν διαφορετικό τρόπο…

«Κάποιος κάποτε πόσταρε μια φωτογραφία στο Facebook για το πως μοιάζει ο καρκίνος του μαστού. Τον Δεκέμβριο του 2015, όταν είδα μια αλλοίωση στο έναν μαστό μου, αμέσως κατάλαβα ότι είχα καρκίνο,» γράφει η Erin. Η εικόνα δείχνει πως διαφορετικά λεμόνια αντιπροσωπεύουν διαφορετικά συμπτώματα καρκίνου του μαστού, όπως  εξόγκωμα, αλλαγή στο μέγεθος ή το σχήμα και άλλα. «Πρέπει να δώσουμε πραγματική πληροφόρηση, όχι χαριτωμένες καρδούλες,» γράφει η Erin. Η δημοσίευσή της έγινε viral στο Facebook έχοντας πάνω από 19.000 like και 37.000 share. with over 13k likes and 28k shares. Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Erin στο Facebook.

Πως μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος του μαστού. Αν βρείτε αλλαγές όπως αυτές που επιμένουν, επισκεφτείτε το γιατρό σας.

1

Τι να αισθανθείτε κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης μαστού. Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε εξέταση; Μερικές μέρες μετά το τέλος της περιόδου ή οποιαδήποτε στιγμή κατά την εμμηνόπαυση.

2

Πως να βρείτε τον καρκίνο του μαστού. Το πρώτο βήμα για να καταπολεμήσετε τον καρκίνο του μαστού, ξεκινάει με εσάς.

3

Γνωρίστε τα λεμόνια σας. Μπορούν να σας μάθουν πολλά για τον καρκίνο του μαστού.

4

Credit: BoredPanda

Αφήστε το σχόλιο σας: