Παραλίγο να Πεθάνει κατά τη Διάρκεια της Καισαρικής. Αυτό που Είπε στους Γιατρούς μόλις Ξύπνησε απ΄το Κώμα, τους έκανε να Παγώσουν! - Fanpage

Παραλίγο να Πεθάνει κατά τη Διάρκεια της Καισαρικής. Αυτό που Είπε στους Γιατρούς μόλις Ξύπνησε απ΄το Κώμα, τους έκανε να Παγώσουν!

Ο τοκετός, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Συνήθως όμως μετά από τη γέννα, οι μητέρες μιλούν για την εμπειρία των πιο όμορφων συναισθημάτων.

Η περίπτωση της Louiser Chapman όμως, είναι διαφορετική. Η συγκεκριμένη γυναίκα, δεν θυμάται τίποτα από τη γέννηση της κόρης της.

1

Η 24χρονη μητέρα, κόντεψε να πεθάνει κατά τον τοκετό, αφού υπέστη σοβαρή αιμορραγία και έχασε ένα λίτρο αίματος.

Αυτή η εμπειρία ήταν τόσο τρομακτική, που η ίδια και ο σύζυγός της απέκλεισαν το γεγονός να κάνουν άλλα παιδιά.

2

Η Chapman γέννησε πρόωρα, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Ο πλακούντας την νεαρής μητέρας, είχε αποκολληθεί από το τοίχωμα της μήτρας, με αποτέλεσμα να χάνει πολύ αίμα.

3

Της έκαναν μια έκτακτη καισαρική τομή, όμως κανείς δεν περίμενε ότι ο οργανισμός της θα απέρριπτε τα κοινά αντιβιοτικά και θα πάθει αναφυλακτικό σοκ.

Η Chapman συνήλθε από θαύμα, όμως όλη αυτή η περιπέτεια την έριξε σε κώμα για δέκα ημέρες.

4

Όταν ξύπνησε, είχε βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης. Το πιο συγκλονιστικό όμως ήταν, ότι δεν θυμόταν τη γέννηση της κόρης της.
«Πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα από τον τοκετό», είπε. «Ο σύντροφός μου Oliver και οι γιατροί, έπρεπε να μου μιλήσουν για όλα όσα συνέβησαν. Έτσι, έμαθα τα πάντα από αυτούς».

5

«Είναι τόσο λυπηρό! Όλες οι μητέρες συνδέονται με τα μωρά τους μόλις γεννιούνται, αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω».

Εν τω μεταξύ, όσο η μητέρα ανάκαμπτε, η κατάσταση της κόρης της γίνονταν ανησυχητική, αφού βρέθηκε πως έχει μια τρύπα στην καρδιά.

6

Οκτώ ημέρες μετά τη λήψη της σπίτι, η μικρή σταμάτησε να αναπνέει …

Η οικογένειά της την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με βρογχίτιδα και πνευμονία.

7

Στην αρχή, όλα φαίνονταν μάταια για την μικρούλα και κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Τώρα όμως αναρρώνει και μεγαλώνει κανονικά, όπως κάθε άλλο παιδί.

8

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: