Πα-Τέρας βίαζε για Χρόνια τις Ανήλικες Κόρες του. Όταν όμως τον Ανέκρινε η Αστυνομία, ανακάλυψε ΚΑΤΙ ακόμα πιο Σοκαριστικό... - Fanpage

Πα-Τέρας βίαζε για Χρόνια τις Ανήλικες Κόρες του. Όταν όμως τον Ανέκρινε η Αστυνομία, ανακάλυψε ΚΑΤΙ ακόμα πιο Σοκαριστικό…

Για πολλά χρόνια, βίαζε τις δύο θετές κόρες του και σκόπιμα τις μόλυνε με τον ιό HIV. Αυτός ο άντρας αρνούνταν αυτή την κατηγορία, μέχρι τη δεύτερη μέρα του δικαστηρίου του.

Ο 60χρονος πατριός από τη Βρετανία, έχει AIDS και κατηγορείται για πάρα πολλά εγκλήματα. Κάποια από αυτά είναι ο βιασμός μιας 13χρονης, σεξουαλικές επιθέσεις και απόπειρες βιασμού. Δεν δικάζεται για τη μετάδοση του HIV, καθώς αυτό θεωρείται ένα υποδεέστερο έγκλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και φέρει μικρότερη ποινή.

Ο πατριός, βίαζε τις κόρες του ενώ γνώριζε ότι είχε τον ιό HIV. Τα κορίτσια προσβλήθηκαν από τον ιό, σε ηλικίες 14 και 11 χρονών, αντίστοιχα.

Η μεγαλύτερη από τις δυο κοπέλες που τώρα είναι 22 χρονών, έμεινε έγκυος από τον φίλο της. Μόλις πήγε για εξετάσεις αίματος, ανακάλυψε ότι είχε τον ιό HIV.

«Όταν η μαία μου είπε ότι ήμουν θετική στον ιό HIV, ο κόσμος μου κατέρρευσε», είπε. «Ο βιασμός, είχε μείνει μυστικό για πολύ καιρό.

Εκείνη την στιγμή, ένιωσα τα πάντα σαν γροθιά στο στομάχι. Ένιωσα αηδιαστική, βρώμικη και απάνθρωπη.»

Ωστόσο επειδή η διάγνωση έγινε νωρίς, με τη χορήγηση φαρμάκων ο ιός δεν πέρασε στο έμβρυο και το μωρό γεννήθηκε υγιές.

Η 12χρονη αδερφή της, εξετάστηκε επίσης και βρέθηκε πως και εκείνη είχε τον ιό.

Η 22χρονη είπε, ότι όλο αυτό ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 12 ετών και ο πατριός της την φίλησε, όταν η μητέρα της βρίσκονταν στην κουζίνα. Εκείνη του είπε να σταματήσει, όμως της είπε ότι αυτή το προκάλεσε.

«Λίγες εβδομάδες αργότερα, ένα βράδυ που βγήκα από το μπάνιο και εκείνος γνώριζε ότι ετοιμαζόμουν για ύπνο, ήρθε στο δωμάτιό μου», αφηγείται η κοπέλα. «Προσπάθησα να του πω να φύγει, αλλά με ανάγκασε να πέσω κάτω, πέταξε την πετσέτα μου και με βίασε. Δεν είχα άλλη επιλογή. Είχα τρομοκρατηθεί. Μετά από αυτό, έβρισκε δικαιολογίες για να κοιμάμαι στο κρεβάτι μαζί του κάθε βράδυ και έλεγε στη μαμά να κοιμάται με τη μικρή αδελφή μου, σε περίπτωση που έχει εφιάλτες. Μου αγόρασε ένα δαχτυλίδι που μου είπε να φοράω σαν δαχτυλίδι αρραβώνων, για να είμαι αρραβωνιαστικιά του και όχι το παιδί του.»

Στα 13 της, έμεινε έγκυος από αυτόν και έκανε κρυφά έκτρωση.

Η μητέρα της, είπε ότι δεν πιστεύει αυτό που συνέβαινε.

«Η μαμά μου είπε, ότι εγώ το προκαλούσα. Ένιωσα μεγάλη προδοσία. Προτίμησε εκείνον από εμένα.»

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν με πίστεψε. Δεν έχω καμία δουλειά μαζί της πια, για αυτό και φύγαμε μακριά. Η αδερφή μου έχει νέους γονείς πια και είναι σε καλά χέρια.»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ο πατριός μου επιτέλους ομολόγησε την αλήθεια. Η αστυνομία θα τον κρατήσει μακριά από εμένα και την αδερφή μου!»

Credit: AmericaNow

Αφήστε το σχόλιο σας: