Πιτ Μπουλ επιτέθηκε άγρια σε όλη την Οικογένεια. Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Πιτ Μπουλ επιτέθηκε άγρια σε όλη την Οικογένεια. Ο λόγος; Θα σας Σοκάρει!

Η μοίρα του πιτ μπουλ παραμένει αβέβαιη αφού επιτέθηκε σε όλη την οικογένεια, καθώς προσπαθούσαν να του φορέσουν ένα πουλόβερ.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο σκύλος, που ονομάζεται Scarface, επιτέθηκε πρώτα στην 52 ετών Brenda Guerrero, στη συνέχεια, έστρεψε την προσοχή του στο σύζυγό της Ismael, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί. Ο 22 ετών γιος του ζευγαριού Harris πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον Scarface, με αποτέλεσμα να του τραβήξει την προσοχή.

1

Τα τρία μέλη της οικογένειας κλείδωσαν το σκύλο έξω από το σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Eddy Durkin, είπε ότι ο σκύλος ήταν αρκετά επιθετικός και έπρεπε να πυροβοληθεί με ηρεμιστικό όπλο. Ο έλεγχος των ζώων πήρε στη συνέχεια τον Scarface υπό κράτηση.

Η Brenda και ο Ismael υποβάλλονται σε θεραπεία στο νοσοκομείο για σοβαρά δαγκώματα. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο σκύλος θα υποστεί ευθανασία.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει την οργή πολλών σχολιαστών, οι οποίοι κατηγορούν την οικογένεια για την αντιμετώπιση του Scarface. Άλλοι χρήστες, ωστόσο, ήταν λίγο λιγότερο φιλικοί προς τον Scarface.

Η ιδιοκτησία ενός Pit bull είναι ένα καυτό και πολυσυζητημένο θέμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι τα σκυλιά αυτά είναι βίαια και ακατάλληλα για τα παιδιά.

Credit: DavidWolfe

Αφήστε το σχόλιο σας: